To jest bardzo ciekawe… W ostatnich dniach w co drugim poście twierdziłaś usilnie, że kupuje się wtedy kiedy spada. Teraz rośnie dynamicznie to nagle twierdzisz, że dokupisz. Jakoś mało konsekwencji w tym jest.
Już parę tysięcy dokupiłam, no ake kurs 1.45 to chyba jest mniej niż ostatnie spore wzrosty 2.80 czy 3 zł. W stosunku do tego co mieliśmy kurs mocno spadł. Oczywiście dokupuje sie kiedy widać jakieś światełko w tunelu, pierwsze proby podniesienia się kursu. Zbyt dosłownie zrozumiałeś, co pisałam.
No trochę mam budżetu , nie mam aż tak dużo tych akcji, dokupuje po 2-3 tysiące ale chce dokupić łącznie 20 tys. jeszcze trochę czekam, bo nie wiem do kiedy te spadki.
No i jak dokupiłaś? złapałaś się na podbitkę? Jeszcze nie raz coś takiego zrobią a Ty będziesz uśredniać i uśrednić, zdaj sobie sprawę że pogłas i zacznij za jakiś czas że strategia.
No to jeszcze zobaczymy czy poległam. Handel wyraźnie ruszył tutaj, panika mija i będzie tylko lepiej. Spadek spowodowany był niezbyt fortunnymi zdarzeniami, które się skumulowaly i przede wszystkim paniką. Firma ma przed soba przyszłość, miejmy nadzieję, że szybko się o tym przekonamy.
Ja nie liczę na szczecie ze może się odwróci kurs i zejdę z haka tylko skoro się pomyliłem zamykam pozycje basta. Oczywiście możesz zarobic kiedyś na tym ale mam kolegę który sprzedał kawalerkę w Olsztynie i wyszedł za wszystko w Biomed ma średnia 9.77 i już nie pamiętna od iku lat 4 może 5. Ja w tym czasie zarobiłem na 7 jego kawalerek a on wisi ...