• Dawać mi tutaj Analityka Autor: michal55 [91.94.18.*]
    Dawać mi tutaj analityka który na RGRach, Rowerach, szyjkach, plecach, kanałach i tunelach przewidział ten dzisiejszy rajd :).
  • Re: Dawać mi tutaj Analityka Autor: ~Gumiś [89.64.86.*]
    Jestem
  • Re: Dawać mi tutaj Analityka Autor: michal55 [91.94.18.*]
    To dawaj analizę z której Ci wyszło że coś takiego się dzisiaj tutaj stanie. Może być kogoś innego :).
    Michał, wędki gotowe na weekend? Już sugerowałem, odpuść sobie giełdę albo propagandę bo kiepsko to wygląda jak piszesz i jedź na ryby!
    Czyli nie temat odpowiedź. Jak zwykle. Nick do Ciebie pasuje.
    P.S.
    Nick zawsze dopasowuję do spółek.

Natomiast jakość odpowiedzi jest adekwatna do jakości pytania.
  • Re: Dawać mi tutaj Analityka Autor: ~Honza [193.31.76.*]
    Na miesięcznym jest podwójne dno. Zasięg wzrostów 260zł
    Gumie wymiękł, ksywa zobowiązuje, ale czy ja dobrze Ciebie rozumiem, że wychodzi Ci z AT, że może być tutaj 260 zł w ciągu miesiąca?
  • Re: Dawać mi tutaj Analityka Autor: ~noktowizor [146.4.5.*]
    Michal ja podobnie jak gumis stosuje analize , a jakze behawiorystyczna : im wiecej wykresow wg. "literatury fachowej" i wyznawcow
    na forum ( plus amatorszczyzny tzw analitykow np. .BOS przedostatnia analiza bodaj wygladala jak przedruk z jakiegos forum dla malolatow) tym latwiej wtrzelam sie w dobieranie przed wystrzalem. B. dobrze funkcjonuje. Chlopow juz w pl. nie ma ,sami arystokraci
    Ja mojej czastce tego chlopskiego rozumu ( jakis pradziadek zaiwaniaj ziemniaki recami na polu u Pana) zawdzieczam wstret do waszych AT.
    Chetnie dowiedzialbym sie jak wasze AT zadzialalo na innych spolkach ,ktorymi pewenie wg. nastepnej bzdurnej zasady ," dywersyfikuj i kupuj szeroko ( dla leszczy od teoretykow)" napchaliscie portfele (liki). ?
    Zadzialalo? Nalepszy dowcip to w pl. jest ta ankieta nastrojow inwestorow indywidualnych. na probie 1000 jakichs dzieciakow SII opiera " optymizm albo pesymizm " tzw inwestorow. W glowie sie nie miesci. No chca byc jak Wall Street. Anologia do AT na malych spolkach gpw cisnie sie na usta. Moze przy dziennych obrotach bei DW rzedu 10 Mil. pogadamy o AT
  • Re: Dawać mi tutaj Analityka Autor: michal55 [83.8.15.*]
    Jedno "ale". Ja nie wierzę i nie stosuje AT, wręcz przeciwnie. Czyli nie powinienem być adresatem Twojego wpisu. Ja bez żadnego AT mogę powiedzieć że skoro na konferencji nie było żadnych fajerwerków, bo nie było to kurs tutaj szybciutko wróci w okolice 60 zł, a będzie i niżej jeśli 1 kwartał okaże się (po raz kolejny) do bani. P.S. Czasami mnie zadziwia jak rekomendacja jest łykana czy to chciwość czy naiwność.
    Gumiś nie wymiękł, niech twoja rozczochrana będzie o to spokojna:)))

Robaków nakopałeś na ryby?
[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.