Takie zachowanie ZAWSZE ma 2 wytłumaczenia. Ktoś coś wie i: albo pozbywa się za wszelką cenę akcji albo za wszelką cenę obniża kurs…jak jest tu? My jak zawsze dowiemy się na końcu jak już będzie rozegrane
Dnia 2025-04-04 o godz. 10:11 ~Max napisał(a): > Na chwilę dałeś uśmiech akcjonariuszom przy piątku więc warto!
:-) Cieszę się że sprawiłem trochę radości. Dziwnie się kurs zachowuje, mnie przekonał webinar ale chwilkę zwlekałem i myślałem że po informacji o patencie to będę musiał gonić kurs, a tu taka niespodzianka to wziąłem co było na sprzedaży w kwocie którą dysponowałem. Płynność tu słaba ale zakup jest z intencją doczekania zapowiadanej na ten rok komercjalizacji więc pozostaje czekać.
Dnia 2025-04-04 o godz. 14:50 ~jah napisał(a): > chyba "średnio" było warto... > > niestety... > > coś zaczyna jednak coraz bardziej śmierdzieć...
To się za jakiś czas okaże, nie rozpatruję wartościowości inwestycji na podstawie dziennych wahań. Czy było warto to będzie można ocenić kiedy zarząd zrealizuje zapowiedzi w webinaru. Pozycja zajęta pod założenie ze będzie komunikat FDA i komercjalizacja, do tego czasu wahania kursu przyjmę z pokorą;-)
Dnia 2025-04-04 o godz. 16:46 ~jah napisał(a): > ale, skoro, pytasz się czy warto, biorąc po 8,4... > a po południu możesz kupić za 7,5... > to, odpowiedziałem Ci, że, moim zdaniem - "średnio"... > > jak wolałem po 7,5-7,8 jednak...
No tak na bankierze każdy kupuje dołki:-) nie wygrasz z ekspertami Kurs spada od 40 ale każdy szanujący się "bankier" kupuje idealny dołek dzienny:-) No ja takim kozakiem nie jestem żeby nie tylko dzienne ale i minutowe dołki wyłapać, musisz być bardzo bogatym człowiekiem przy możliwościach jakie daje giełda, aż dziw że taką kruszyną jak Medinice się zajmujesz, powinieneś kontrakty na wig obstawiać:-)
Pisz max pisz, jeszcze wczesna godzina jak napstrykasz jeszcze 100 wpisikow to jutro w biedrze lepszą wędline kupisz:) pisz nie rozpraszaj się. 0,29 brutto drogą nie chodz:)
Póki co okazało się że warto było, chociaż różne opinie pojawiały się w komentarzach:-) Wszystko co najlepsze jeszcze przed spółką, ale na prawie 30% plusie czeka się na przyszłe wydarzenia bardziej komfortowo.