100% poparcia. Wczoraj zresztą zanim cała giełda spadła było + 3% i spore pakiey poszły powyżej 0,65 zł.
Tu jest potencjał mega. Bediege, CC, Thief. Gębą mi się sama cieszy jak o tym myślę a jestem zapakowany na ponad 100k akcji
Tanio to jest teraz giełda w panice a spółka z takich obsesjii wychodzi na plus, w poniedziałek widłowy będzie miał co robić, do tego dotknęli 55 tak jak mówiłem od dłuższego czasu, wykres świetny pod dalsze wzrosty
Wzrosty zaczną sie tak z tydzień przed premierą, teraz to jest łapanie tanich akcji, jeśli pierwsza gra wypali kurs moim zdaniem będzie sie wspinal na historyczne szczyty
Besiege ma już wyrobioną markę i rzesze fanów. Sporo ludzi czeka na tą grę z perspektywy lojalności i wejścia na poziom VR. Z drugiej strony mamy CC coś zupełnie nowego na co również buduje się spory popyt. To będzie wyrównana "walka" między tymi tytułami. Osobiście obstawiam na wyższą sprzedaż CC ale logika podpowiada mi że będzie to Besiege. Nie mniej jedno i drugie ma olbrzymi potencjał. Z CC mają cały zysk dla siebie, w Besiege do podziału. Będzie dobrze. Pamiętajcie jeszcze o Thief.
Ja to jestem w szoku, że dzisiaj po tym jak pokazali trailery i po tym jak zareagowała społeczność besiege skończyło się na - 5% a nie + 10. Fakt, że dzień był szalony na giełdzie i Kapitał wędrował jak szalony sle tu powinno być na mega plus. No nic jutro myślę, że z nawiązką odrobimy
Dnia 2025-04-08 o godz. 08:40 ~Iknow napisał(a): > Jakie dane sprzedażowe? Tyle Besiege od Spiderling sprzedał na PC, 3R dopiero robi swoją wersję na VR, premiera w maju.
co to za brednie ? ten kał spada od 2021 roku, i spadał będzie znowu ! podbili by złowić leszcza !
Dnia 2025-04-08 o godz. 07:15 ~Znawca napisał(a): > Poczekaj, może dzisiaj nadrobią wczorajszy dzień
tak odrobią ? czyli kto leszczu ? bo ty jesteś tylko pismakiem, który coś tam pewnie kupił może taniej, i naganiasz by zarobić ? jak jesteś taki cwany to kupuj , tylko pewnie nie cuchniesz groszem, tylko chcesz wkręcić innych ?