• Jest to Frustrujące Autor: ~Lukaszkl [5.173.225.*]
    Bo informacje od jakiegoś czasu idą same pozytywne z tego co mówią na werbinar są najbliżej sukcesu ze wszystkich swoich lat istnienia firmy gdzie kurs kosztował 40 i byli ze wszystkim bardzo daleko teraz jedno urządzenie skończone znak ce analiz ok czekanie tylko na drugi znaczek ce 11 ludzi zoperowanych niedługo wniosek do fda a ktoś cały czas zasypuje cały czas gdy tylko pojawi się kupno pojawia się większa podaż nie jest to normalne jak dla mnie ewidentnie manipulowany jest kurs dlaczego nie wiem ktoś ewidentnie gra na niekorzyść firmy
  • Re: Jest to Frustrujące Autor: ~Max [37.47.251.*]
    O tym pisze cały czas - dopóki nie zniknie sypacz dopóty nie będzie wzrostów…ale czemu wywala w takich cenach??? Dziwne to
  • Re: Jest to Frustrujące Autor: ~Lukaszkl [5.173.225.*]
    Może wkoncu wejdzie ktoś duży i go wciągnie nosem
  • Re: Jest to Frustrujące Autor: ~mat07 [83.26.185.*]
    Cierpliwi będą wynagrodzeni. Na niejednym biotechu do zmęczenia grali, były dobre komunikaty i stało ale ten czas się kończy, gra jest o dużą kasę. Medinice jest już na ustach wszystkich z dużym potencjałem do komercjalizacji , dowiozą temat i to nie jeden, a jak już jeden się uda to się zlecą fundy i inni. Ważne, że jest głośno , a czy tu ktoś sypie , nie powiedziałbym tak ...bardziej to wygląda na przesypywanie z wora do wora , żeby od ulicy wystraszonej zebrać , ja mam swój pakiet i poczekam cierpliwie , a póki co kolejny artykuł https://www.isbzdrowie.pl/2025/04/medinice-uzyskal-patent-w-usa/
[x]
MEDINICE 0,35% 11,48 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.