• Bardzo proszę o pilną pomoc... Autor: ~Medtronix [141.0.12.*]
    ...MaxoMarkowi. Zbliżają się święta, norma skupu akcji u pracodawcy nie wyrobiona, już pisze sam ze sobą jak spółka jest zła i zaraz bankrut. Proszę pomóżcie niech dorobi do świąt. Piszcie że spółka jest przed ostrym wzrostem, wtedy chociaż 0,29 zł brutto na poście dorobi jak odpisze że to jednak trup. Na święta może lepszej wędliny kupi a nie tylko Kraina Wędlin z Biedronki na promocji bo data ważności za 2 dni się kończy. Pomóżcie.Tyle jego co wędliny lepszej poje. A i jego mama z ktora mieszka w bloku w pokoju obok będzie dumna z syna że taki zaradny i lepszą wędlinę kupił na święta. Bardzo proszę pomóżcie...:)
  • Re: Bardzo proszę o pilną pomoc... Autor: ~Max [37.47.229.*]
    Nigdzie nie pisze że bankrut czy inne bzdury! Jak zwykle tylko kłamiecie i wprowadzacie w błąd! Pisze że brzydko pogrywacie z ekipą! A jedyne co robicie to próbujecie za wszelką cenę zdyskredytować i wyśmiać osoby piszące o was prawdę. Także nie pozdrawiam!
  • Re: Bardzo proszę o pilną pomoc... Autor: ~Ice [89.239.112.*]
    Tak "oni" wprowadzają ludzi w błąd, a to że patent jest potrzebny do FDA to kto napisał ?? Oni czy Ty ??
    Sam na to wpadłeś czy też kazali tak pisać ?? jeżeli sam to współczuję wiedzy a jeżeli kazali to ... to też współczuję.
    Do tego to mityczne sypanie... to jest giełda, ktoś sprzedaje - ktoś kupuje.
    Dla jednych 5% to dużo i ktoś może sobie kręcić pseudo kółka, dla innych 50% niewiele a inni są na stracie i robią to co uważają za słuszne i być może szukają innych okazji na rynku.
    Osobiście dokupiłem ale ja jestem w "lekko" innej sytuacji bo mam średnią poniżej emisyjnej i akcje na chwile obecną mnie nie uwierają. Czy to słuszna decyzja ? myślę, że tak ale ryzyko ( zwłaszcza na tego typu spółkach ) zawsze istnieje.
    Brak zakupów wewnętrznych pokazuje kierunek na najbliższe sesje - boczniak ale kiedyś ten trend się zmieni.

• Re: Bardzo proszę o pilną pomoc... Autor: ~Niecierpliwy [89.64.127.*]
    Kochani Współłajbowicze,
    Szkoda nerwów, nie atakujmy się, nikt nie jest najprawdopodobniej z żadnej ekipy ani funduszu, każdy pisze co sam uważa, a sam Max i Marek nie są jednoznacznie negatywni, wręcz przeciwnie. Kochajmy się, bądźmy cierpliwi, a czas przyniesie to co ma przynieść.
  • Re: Bardzo proszę o pilną pomoc... Autor: ~marek [89.191.129.*]
    Zapewne masz rację, że szkoda nerwów.
    Wszyscy siedzimy w tym bagienku razem xD
[x]
MEDINICE -1,72% 57,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.