• Dzień dobry /////// Autor: ~PZPR [89.64.98.*]
    Dzień dobry wszystkim nowym jak i starym bywalcom mdg. Wygląda na to że przychodzą ciężkie czasy i wypadałoby pomyśleć co będzie dalej na GPW . Niestety ale to nie wygląda optymistycznie więc doradzam obrać dobrą strategię. Na dzień dzisiejszy wstrzymuję się z zakupem i poczekam bo myślę że będzie dużo niżej. Pozdrawiam wszystkich nowych jak i starych forumowiczów.
  • PZPR Autor: ~piracik33 [37.28.156.*]
    Oczywiście wstrzymamy się z zakupem ,żebyś za dużo akcji nie stracił na przewalaniu pomiędzy kontami.....:):):)
    Ale do czasu. Później powtórka z końca listopada:):):)
    I znów mega plecy:):)
    Czy zaczniesz teraz znów nas męczyć z Laser1 o 12 zł czy o 8zł tym razem:)

Jacy wy jesteście przewidywalni :):):)
  • Re: PZPR Autor: ~PZPR [89.64.98.*]
    Piracik kupujesz dzisiaj bo jestem ciekawy. Pozdrawiam.
  • Re: PZPR Autor: ~P33 [62.197.144.*]
    Pzpr.
    Oczywiscie. Macie miesiąc na szmacenie kursu. Pamietaj ja gram za swoje a nie pożyczone i mam dużo czasu. :)
    Zobaczymy ile znow stracicie na tej przewalance:)
    Jak dajesz zarobić to zawsze korzystam. :)
    Milego weekendu.
  • Re: piracik33 Autor: ~PZPR [89.64.98.*]
    Tego nie wiesz czy ktoś traci i się nie dowiesz. Nie wiem czemu ale Ciebie polubiłem a Ty nie dasz sobie pomóc. Chyba dzisiaj gdzieś przeczytałem że wczoraj kupiłeś a ja się pytam po co . Oj dziecko dziecko. Pozdrawiam
  • Pzpr Autor: ~P33 [149.34.242.*]
    No widzisz to sie dobrze składa bo ja daze Ciebie dużym szacunekiem choc mam kompletnie oddmiene zdanie co do uczciwosci na forum :):)

Tak kupowalem wczoraj i dziś.
    Jak sam napisales powyzej pewnych rzeczy nie przewidzisz a ja nie inwestuje na podstawie tego co ktos pisze na forum.
    Jak zauważyłeś jestem bardzo cierpliwy ,nauczylem sie tego przez 3 lata na tym papierze:)

Tylko wybrani kupuja w dółķach I sprzedaja na gorkach.
    Kupuje malymi pakietami wiec nie jest to problem.
    Pozdrowiam
  • Re: Dzień dobry /////// Autor: ~medyk [31.61.177.*]
    ja myślę, że wojenka na cła będzie krótka bo wszyscy podejmą działania odwetowe i Trump straci rynki. Będzie mógł produkować tylko na swój rynek, a nie oto mu chodzi. Ostatecznie stracą konsumenci czyli "kowalski" lub "smith" i wywiozą trumpa razem z muskiem na taczkach...
  • Re: Dzień dobry /////// Autor: ~Obserwator [31.0.57.*]
    Co wnosisz tym postem ? Liczysz że ci ktoś odda ?? Żałosna jest Twoja marna robota za marne grosze. Lepiej zainwestuj trochę swojej kasy wtedy będzie cie stać na więcej zuchu
[x]
MEDICALG 0,00% 32,10 2026-02-06 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.