No ja bym poczekał żeby poziom zaczął reagować żeby pojawił się jaki popyt kurs powinien mieszać raz w górę ra dół i dopiero wtedy myślał o jakiś inwestycjach.
No to drogę do 1,15 mamy otwartą, choć zastanawia tylko wyprzedany rynek. Cena zamknęła się poniżej wsparcia przy wyprzedanym rynku może to skutkować jeszcze podbitką w przyszłym tygodniu, Jadzia pewnie dokupi jeszcze kilka tysięcy a potem odda wszystko w okolicach złotówki.
No i jak ty ciągle nic nie rozumiesz. Wyraźnie pisałam, że w okolicach 1 zł dokupię dużą ilość, a nie sprzedam. Wiele wskazuje, że nie będzie tak nisko, będę musiała dokupić trochę drożej.
Może tak być, że jak zacznie rosnąć to nie będziemy chcieli tak szybko sprzedawać. Ta wyprzedaż akcji nie była uzasadniona, właściwie to po wyjściu dwóch udziałowców, gdzie miliony akcji zostały sprzedane kurs się ładnie bronił, akcje aż tak bardzo nie spadły, dopiero po informacji o emisji był taki gwałtowny spadek. Emisja zawsze budzi strach u inwestorów, wybucha panika ale to mija.
Kapitał szuka innych spółek. Polecam https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=SYGNIS wchodzi w branżę zbrojeniową ,a co najważniejsze na dniach jest planowana duża umowa na KPO.
Tak się to klarowało ale wcześniej nastąpił sygnał kupna. I widać ida grubo nie chcą testować wsparc.ja nie przewiduje przyszłości tylko analizuje gdzie są potencjalne wsparcia opory intam szukam sygnałów do zdjęcia pozycji i tym razem ładnie weszło już przeszło 15k na plusie
Uff w końcu jakaś reakcja na opór już się bałem ze będzie rajd bez przystanków a w takim ciężko prowadzić pozycje. Teraz zobaczymy czy przedział 1.95/2.00 zadziała jako wsparcie.