Tymczasem uprzejmie donoszę, że kolejne sklepy zamknięte, tym razem w Łodzi. Oraz uprzejmie donoszę, że kolejne sklepy się nie otworzą z uwagi, że lokalizacja nie wypaliła - źle dobrana. Ten case też z Łodzi. Niezły rozwój co...
Kto pójdzie do Delikatesów jeśli są droższe od wszystkich innych sieci, a asortyment dużo mniejszy. Niczym się nie wyróżniają. Ani asortymentem, ani jakąś dużą ilością super produktów gdzie indziej niedostępnych, ani ceną. No niczym.
Pan Marcin zza ekranu i sondując co tam mu widzowie podpowiedzą, albo co sam na pośliniony palec wybierze gdzie dmucha to tylko uśmiech od ucha do ucha... Między bajki wszystkich bardów youtubowych, trochę ponaganiają i tyle.
Od początku roku słychać że coś idzie na 13-15zl a jakoś to nie idzie a cena oscyluje w granicach 9zl z większa szansa na spadek niż na wzrosty. Bo niby na jakiej podstawie mają być wzrosty skoro wszystkie wyniki Eurocash są do dupy. Spekulacja żeby Luis drożej sprzedał swoje akcje i całkiem się wycofał z tego biznesu?
Ja akurat robię od niedawna zakupy w Delikatesach centrum. Wędliny super, dużo promocji na nabiale. Towary niektóre tańsze niż w Dino. Spokojnie i bez stania w długich kolejkach. Pójść i sprawdzić. Pozdrawiam serdecznie i wesołego Alleluja.
Ja chodzę w godzinach, kiedy ludzie są w pracy i w szkołach. Teraz u mnie były tłumy. Idź zobacz i nie stękaj. Pełne kosze, na wędlinach u mnie są kolejki. Bardzo duży wybór i zawsze jest coś na promocji. Nawet zrobili kącik gdzie towar jest mocno przeceniony z powodu krótkiego terminu ważności. Niedawno wprowadzili możliwość odbioru zamówionych paczek na Allegro. Dlatego biegam po paczki i przy okazji robię zakupy. Miłego dnia i pozdrawiam serdecznie.
Jestem raz w tygodniu, towary porozkładane szeroko by przykryć puste polki, w biedrze nastawiane palet bo się na półkach nie miesci, każdy robi jak uwaza, ja robię kółka już 2 razy zysk 15tysi , ten format biznesu EC sie nie obroni, konkurencja już go wykończyła i będzie powoli dogorywal. Nie stękam nawet jak s..... Wesołych Świąt!!!