a nie odwrotnie!!. Mam wrażenie, że wszyscy, którzy drogo kupili teraz tanio wyprzedażą w panice. Przestańcie wyprzedawać to kurs zacznie rosnąć. Poczekajcie aż coś się wyklaruje.
Ile jeszcze wątków założysz ? Skoro chcesz dokupić to naganiaj niech wszystko sprzedadzą Ty tanio dokupisz i potem zarobisz i pojedziesz do Mediolanu na zakupu aha Mediolan takie miasto mody we Włoszech aha Włochy to taki kraj na południu Europy z dobrym winem i jedzeniem.
O?? Co ty powiesz? Byłam niedawno we Wolszech tak się składa, nie w Mediolanie, ale w R,ymie. Jest z tobą gorzej niż myślałam, sam jestes na siebie zły, że sprzedałeś z dużą stratą, czyli dociera do ciebie, że to będzie rosło.
Córcia 12% to żadna strata. Szkoda zenie widzę twojej czerowej od nerow twarzy :) będziesz rosło jak kupićsz 100/200k akcji więc do dzieła kupuj pokaż jaka Ciebie wilczka z Książęcej.
Będziesz rosło obiecujesz ??? To może uruchomienia linię kredytowa na milion PLN zastawie dom, dwa mieszkania trzy samochody, apartament nad Motławą i łódź w Jastarnii i zrobię all in w PRT ?
Chciałeś się pochwalić jaki bogaty jesteś? O ile te wszystkie rzeczy należą do ciebie ,w co wątpię. Ja też mam kilka nieruchomości tak się składa. Nie obiecuje, że będzie rosło, ale byłoby dla mnie dziwne jednak gdyby nie rosło.
Nie nie auta mam i łódź mam leasingu, szkoda kupować za rok dwa stracić o to tak jak z giełdą :). To zaczekaj az urosnie i napisz komentarz.... a nie mówiłam ? Zamiast mnożyć wątki z wylewającym się lemenetem.