Ciekawe jak ten pomysl sie sprawdzi - za 60 zl dostajemy 10% za kazde zakupy na karte do wydania na nastepnych zakupach. Prezes mowil o 3mln subskrypcji ok 200mln przychodu w rok - pewno na konferencji w maju dostaniemy pierwsze liczby
Nie dajcie się naciągnąć, założyłam kartę w halfprice przy zakupach w sklepie stacjonarnym zapłaciłam to 60zl i z tej transakcji faktycznie weszło 10% ale po zakupach internetowych na stronie MODIVO podkreślam nazwę bo club tak się zwie, zrobiłam mega zakupy, nie dostałam ani grosza zwrotu, pisałam z zapytaniem do biura obsługi klienta 0 odpowiedzi. Poczekam do końca roku i piszę do UOKiK
Kupujesz 2 pary butów i już się 60 zł zwraca. Fajna sprawa, a można jeszcze kupić dodatków dla rodziny lub znajomych za 20 zł. Dla CCC z kolei to większe przywiązanie klientów, bo jak ktoś ma odkładany cashback na konto, to rośnie szansa, że kolejne zakupy tez zrobi w CCC.
Tu po prostu ludzie muszą się przekonać ze wydanie 60 zeta im się po prostu opłaca. Podobnie jak z allegro smart szkoda wydać na nie kasy a później człowiek patrzy ze w roku zaoszczędził np 700 zlotych i widzi jaka to świetna decyzja i tak jak ja od razu jak,się kończy wykupuje kolejny smart. Jeżeli chodzi o kartę modivo bedzie ona działać w całej grupie o ile dobrze pamiętam więc możliwości zakupowe są ogromne bo to nie tylko buty ale i cały pozostały asortyment więc pomysł wypali na 100% tylko potrzeba czasu żeby ludzie to dostrzegli.
Myślę że w sklepach będą przy kasach mocno przekonywać do założenia karty i na zywo tłumaczyć jak to bardzo się opłaca i ludzie w końcu załapią. Sławomir punkty ważne są rok ale w razie.nie wykorzystania można się z nimi kontaktować i jak piszą "dogadać co do nich".
Osobiście jestem sceptyczny do takich kart... ale ludzie są różni. Nie za bardzo chce mi się wierzyć w 3 mln subskrybcji... ale ja zawsze byłem zbyt ostrożnym optymistą. Nie jestem pewien w jakim okresie Miłek chce osiągnąć te 3 mln subskrypcji, ale zakładam że do 2030 roku. Jestem bardzo ciekawy pierwszych danych dotyczących tych subskrypcji.
Szukam kogoś kto może dodać mnie do "rodziny". Czyli kod aktywacyjny wraz z PINem. Sam później mogę również dodać do "rodziny". Chodzi o kwotę zamiast 59,99zł będzie 19,99zł.
btw zobaczcie sobie na gowork.pl posty sprzedawców, którzy nie wyrabiają targetów wciskania subskrypcji, tam jest jakis nieziemski cyrk, a do tego awantury z klientami w sklepach ... lekko nie mają, bo ludzie nauczeni latami zwrotów towaru, a tu nagle zonk-zwrot tylko na kartę podarunkową.