• BEZ PARDONU Autor: ~klawisz [5.184.198.*]
    Jak idą już wbrew zasadom-czyli pogróbili rurę. wnioski:
    1. Oni to oni, My to My (niezawsze tak jest-ale najczęściej)
    2. Firma spekulacyjna i dużo wskazuje, ze nowych technologii (na czym budowali swój "Image" - ale, chęć tłustych zysków przeważą nad zasadami
    3. Jak sobie kilka dni pozapominają, że akcje tu mają - to psie pieniąze upomnienia KNF zapłacą (dobrych prawników mają - to okliczności łagodzących dużo więcej niż banalne zapomnienie o nabyciu (jednokrotnym-1 raz ) akcji powyżej progu/ów
    4. Swoje słupy "pewniaki" Kaim & spółka - jako nie zgłoszone -poniżej 5% do wykorzystania na "cięzkie" chwile zwalania kursu od wyższej i odkupywania za niższą- żyć każdy chce, a nie blokować akcje w akcjach powyżej progów
    5. Kilka dni -gdyby poczekali to: kurs może od 0,2 się rozpoczynać - wyrwą wsystkie pruchniaki - kara mała/korzyści INTERESUJĄCE
    6. Żeby po info, była rakieta - towarzystwo będzie przetrzepane jak dywan na wsi przed Świętami Zająćzka i Pańskiego odrodzenia - to musi kisić (a przynajmniej wierzą w to) bombę w info o właścicielach i kto wie czy nie zbiegnie się to z jakimś KPO.
    7. (szczęśliwa liczba) że tu przed Zajączkiem możę być BARDZO GRUBO
    8. Ewentualny bład w logice - kości zostały rzucone - każdy po uszy tkwi i sam decyduje
    Obserwujmy umiejętności Wlodarzy. Chętnym do kółek ostrzegam - stoper w rękach Włodarzy
  • Re: BEZ PARDONU Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Mi się już zaczyna wydawać że to będzie zwykła drukarnia akcji która będzie tylko obiecywać zyski. Teraz pozbyć się np ponad 200 tys akcji to nie lada wyzwanie bo strata na samych prowizjach będzie spora. No cóż klawisz ja już nie mam nadziei że coś z tego będzie. Obroty były potężne i nikt sie nie ujawnił i do tego teraz ta tajemnica z dwoma podmiotami co objęli akcje. Żeby zaraz się nie okazało że notowania jeszcze zawiesza bo spółka za bardzo kombinuje.
  • Re: BEZ PARDONU Autor: ~Spider [46.112.108.*]
    Też mi się wydaje że zawieszą!!!!
  • Re: BEZ PARDONU Autor: ~Fabio [31.0.48.*]
    Niech zawieszają
  • Re: BEZ PARDONU Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Zgłaszać tego geniusza, aby moderator usuwał te bzdury.
  • Re: BEZ PARDONU/ŁUK Autor: ~klawisz [5.184.198.*]
    Nie zwieszą i nie pisz takich rzeczy-bo napędzasz tylko bidaków co trzęsą portkami, żeby się z waloru wytrzepali. Naganiacze/trolle chętnie podchwycili-to zawieszenie-bo może będzie wysyp-a dla mnie tu o to chodzi. Przemielili 25 baniek, wiadomo, że nie przytulili całości-bo tylu akcji nie,ma oraz na chama nie skupują-bo kurs byłby o niebo wyższy (wykazany popyt). Pewnie mają algorytmy i sobie skupują. Po ciut 10-20k. dziennie i im przyrasta. Po co i dlaczego się nie ujawniają-proste jak drut-mają swój FF (słupowy) do podbitek i spadków. Ulicy to tu zbyt dużo nie ma-ale jeszcze są tacy jak Ty, ja, Pegaz, Kar i trochę bezimiennych co to trzymaja pakiety 50k wzwyż do 300-500k i pewnie tych chcieliby ruszyć-choć trochę nadgryźć. Teraz trochę jeszcze wycisną-ostatni przesiew na tym poziomie-później jak do 0.8-zeta dojdzie znów potrząsną worem - jakby szkoła Jeremiego a tematycznie raczej mocni, więć będą dobre infa, na dobre podbitki, jak przyjdzie czas. Jak dla mnie przed Zajączkiem to tu odpał pierwszy ostry będzie (po raz pierwszy idą po "bandzie" - przekroczyli termin-ale jak pisałem jeżeli racjonalnie krótki-to się im upiecze. Pamiętaj tu wszyscy dla pieniędzy-same spekulanty Ty, ja, Pegaz, Kar i Włodarze-każdy kasę zarobić chce-pokerek. A świerzaki chłoną takie "zawieszenia" jak gąbka wodę - nie dawaj więć Włodarzom, aż tak dobrze zarobić i większego pola mieć na sinusoidy. Pozdro
[x]
MEDTECH -7,27% 0,77 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.