Tu trzeba mieć cholerną cierpliwość kto wisi tyle czasu to jeszcze wytrzyma . Nie słuchać ujadaczy co nie mają ani jednej akcji a siedzą tu i szczuja . Co jest dla mnie dziwne bo to strata czasu
"Moce możemy też zwiększyć. Na pewno nie zakładamy ryzyka, że będziemy mieli wolne moce produkcyjne. Potencjał rynków jest na tyle duży, że o to możemy być spokojni” – dodał prezes
Certyfikacja trzyma
Ja tam po parę sztuk dobieram, to jeść nie woła, a że ktosiowi to przeszkadza? hmm , to już nie mój problem, niech dalej poplakuje i ujada, bez współczucia.
Pierwsze efekty wykorzystania większych mocy produkcyjnych – zdaniem prezesa – będą widoczne na przełomie 2026 i 2027 r., ale to począwszy od 2028 r. będzie można obserwować skokowy wzrost sprzedaży.
Jakiś czas temu mówił o 2024 roku, potem 2025 roku, następnie 2026 roku, a teraz już 2028. Do tego czasu pewnie kilka dodruków, programów motywacyjnych i wyjdą na swoje.
Prezes wyjaśnił, że do czasu uruchomienia sprzedaży produktów z nowego zakładu, spółka nadal może zwiększać sprzedaż dzięki ulepszeniu technologii w starym zakładzie.
Tak, wszystko mogą, wszystko mają. Tylko od 14-tu lat nic z tego nie wychodzi. Nawet zakładu w terminie nie mogą zbudować. Ale już niebawem PARP zweryfikuje umowę dofinansowania. Fabryka miała być gotowa w 2022 roku.
Kiedyś mówił o 2024 roku, potem 2025, następnie 2026. Teraz już 2028. "Mamy fabrykę" miała być gotowa w 2022 roku zgodnie z umową dofinansowania z PARP. A co jest, każdy widzi. Ten człowiek jest notorycznym kłamcą. Pytanie czy to choroba czy działanie z premedytacją?
Aleś ty pusty fabrykę wybudować można szybko ściany wykończenie to szybko a później trzeba zrobić linię technologiczna a dopiero starać się o wzorcowanie walidację a to dość długi proces nie da się tego zrobić w rok tylko takie rzeczy trwają nawet 2 czy 3 lata i nie pomoże znawca ktos