• Ameryka Autor: ~Gonzo [188.146.44.*]
    Nasdaq +1,5%…
  • Re: Ameryka Autor: ~Satoshi [193.148.16.*]
    Zobaczymy po 22giej, po wystąpieniu.
    Jest 50/50 że wybije lub zleci. Jeśli wybije to jutro WIG20 wystrzeli, a PGE wita 9-10.
  • Re: Ameryka Autor: ~Ech [46.112.108.*]
    Ważne jest SP-500 i faktycznie po 22 będzie się działo. Dzisiaj poważnie zredukowałem swój udział w rynku akcji bo lepiej być ostrożnym . Jak to mówią ? nie wiadomo co głupi wymyśli .
  • Re: Ameryka Autor: ~człekon [31.0.91.*]
    No to żeś wymyślił.
  • Re: Ameryka Autor: ~Ech [46.112.108.*]
    Teraz powiem , a nie mówiłem co będzie ?
    Z moim stażem na GPW takie scenariusze już widziałem stąd moja ostrożność .
  • Re: Ameryka ... nie przesadzać z reakcja Autor: ~mabmab [83.20.253.*]
    reakcja mocno przesadzona bo w clach nie ma żadnego zaskoczenia .... mialo być 39% a jest 20%. Skutki dla USA na dzis sa znacznie wieksze dla amerykanow - srednia cena samochodu zamowionego przed dniem wykonczenia USA rosnie o 27 tys USD. Poniewaz cla wchodza natychmiast to wysztskie samochody ktore nie są oclone będa obciązone ta stawka. Prawdopodobnie glupota przesloniła racjonalne myslenie tego dzieciaka ktory bawi sie jak to dziecko. O glupocie dowodzi obciązenie clami towarów z McDonald&Heard Islands a te wyspy zamieszkuja wyłacznie pingwiny. Czyżby eksportowaly swoje guano do USA?????!!!!!!
  • Re: Ameryka ... nie przesadzać z reakcja Autor: ~qwerty [165.85.125.*]
    tak, to zobaczysz jakie bedzie dziś tąpnięcie na PGE która... przeciez jest największym dostawcą prądu do US hehe

to jest tzw impuls, Polski banan spadnie najbardziej, 22 szorty są nie bez powodu, tutaj fundy robią co chcą i kiedy chcą
  • Re: Ameryka Autor: ~Człekon [31.0.74.*]
    Widać dalej myślisz za dużo.
  • Re: Ameryka Autor: ~Vincent [93.190.141.*]
    NASDAQ
[x]
PGE -6,27% 10,92 2025-11-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.