Zadałem sobie trudu, pogrzebałem w papierach i podałem wyniki czterech wcześniejszych skupów. Podałem to bo niektórzy kalkulują ile da się tym razem sprzedać po 12,5 zł. Dziwi mnie, że ktoś tego nie docenił i dał pod informacją minusa. Myślę, że może to być ktoś podobny do Cyby bo czym to inaczej tłumaczyć?
Cep to wszystko zależy jak zachowają się głównie akcjonariusze... co roku mam w głowie ta sama śpiewkę czy duzi oddadzą akcje... jeśli Plasbox odda akcje i nic nie dobierze straci człowieka w Radzie Nadzorczej... czy tego chcą pewnie nie... wiec juz jest pierwszą wątpliwość... czy Pan mający najwięcej akcji będzie chciał zmniejszać udział wiedząc że plasbox nie odda nie wiem... I kolejna sprawa fundusz Austryjakow... czy będzie oddawał w pakietowkach czy tylko w wezwaniu... czy dogada się z plastboxem czy GLownym akcjonariuszem... zobaczymy czas pokarze co roku jest ciekawiej....
Ja mam dwa rachunki. Jeden w Banku Śląskim, drugi w banku z żubrem. Bank Śląski biura maklerskiego w moim mieście nie ma i załatwiam zgłoszenie telefonicznie. Bank z żubrem ma u nas biuro i muszę osobiście stawić się, na telefon nie da się tego załatwić
Kiedy jest ostateczny dzień zakupu lentexu by załapać się jeszcze na skup dziś 7.04 jest ostatnim dniem czy jutro jest ostatnim dniem 8.04 by oddać w wezwaniu by akcje się zaksięgowały...