Ileż to już razy było tu ubieranie naiwnych ? Czyżby i tym razem raport miał być poniżej oczekiwań ? Jak zwykle pokaże czas. Ja swoje kożuchy kupione po 12,6 zrzucam jak tylko przebije 16.
Jak widzisz kto sprzedał po 14,xx ten spokojnie czeka na kolejne kółko. Nawet sternik nie miał siły zaryzykować ataku na 15, xxx z rana a należało to uczynić. Pamiętaj ta spółeczka zawiodła swoich inwestorów, bo myśli tylko o interesie insiderów. Bez większego Espi tylko kółka tutaj się kręci. Technicznie i bez emocji.
Na razie Ynwestorzy oddają po 13,1 co mnie wcale nie dziwi. Ja tam sobie zbieram Polmana, który regularnie publikuje Espi o znaczących zleceniach, a ma śmieszną kapitalizację, po modernizacji technologicznej robi na marżach netto w okolicy 15 %. Tutaj tylko kółka jak ktoś słusznie zauważył !!!
Ja zbieram Polmana po ostatnim raporcie i dzisiejszym Espi. Ta lubelska spółeczka dla mnie tylko na kółeczka, więc trzeba poczekać aż zawróci tam gdzie trzeba. No ale każdy robi po swojemu.
Prawie brak realnych obrotów co pokazuje dzisiejsza sesja. Wiele razy były tutaj obroty sztuczne, aby wkręcić leszczy do gry. Tak było podczas ostatnich kilku sesji. Spółka przez działania zarządu utraciła sentyment drobnego Akcjonariatu, a przy takim FF jego odbudowanie zajmie lata jeśli nie będzie przełomowych Espi. A mogli spokojnie bronić 22,xx gdyby nie wypadli swego czasu z s80.