• Wrażenia po konfie Autor: ~Ja [89.64.7.*]
    No właśnie jakie?
  • Re: Wrażenia po konfie Autor: ~Hm [89.64.11.*]
    Po kursie widać jakie
  • Re: Wrażenia po konfie Autor: ~Ha [217.136.113.*]
    Powoli do przodu idą. Widać ze mysla jyz i innym modelu komercjalizacji odnośnie MASH. Oatd-02 nareszcie jakieś info ze będą kontynuować. Wolno ale do przodu
  • Re: Wrażenia po konfie Autor: ~Zbankrutowany [37.30.63.*]
    Powoli do przodu to mogli iść w 2023 roku.
    Kolejna emisja w drodze tacy są skuteczni w rozmowach z partnerami. Pomysł na spółkę polegał na przejadaniu grantów, ale granty się skończyły i trzeba nagle zacząć pokazywać jakieś efekty, których nie ma.
    Na każdej konferencji mówią dokładnie to samo, z tym że z co raz mniejszym przekonaniem.
  • Re: Wrażenia po konfie Autor: ~kertz [213.76.133.*]
    Dla mnie z punktu widzenia inwestora słabo. Jakaś umowa w 2025 albo emisja w 2026. Co do umowy to nie ma co liczyć na dużych, zostają mniejsi. Na kwotę podobną do tego co zapłacił Galapagos nie ma co liczyć. No i 8 mln spalone od końca 2024. Potrzeby na 2025 i 2026 to 100 mln PLN. Może się zdarzyć, że podpiszą umowę a i tak emisja będzie konieczna. Dla mnie jedna z najgorszych konferencji do tej pory.
  • Re: Wrażenia po konfie Autor: ~start [93.105.176.*]
    Nie jest tak tragicznie ale przy tej ekipie rządzącej na granty nie ma co liczyć,trzeba poczekać
  • Re: Wrażenia po konfie Autor: ~kertz [213.76.133.*]
    Moim zdaniem jest bardzo słabo. Ale to jest biotech i jak dowiozą jakiś temat to cena jest razy x. Sam myslę na to, że skoro Galapagos zapłacił tyle kasy to jest tu wartość. Liczyłem, że szybciej znajdzie się partner. A tu się wszystko ślimaczy. A to branża gdzie czas nie pracuje na korzyść akcjonariuszy.
[x]
MOLECURE 0,40% 7,58 2025-10-27 14:15:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.