• Pryszczyca na Węgrzech Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    Czy biomed lublin wymiśli znów jakiś lek na pryszczycę ? Po ile zarząd sprzeda papier tym razem ?
  • Re: Pryszczyca na Węgrzech Autor: ~ktos [178.43.153.*]
    SVE nie robi leków dla zwierząt. Dla ludzi pewnie też nic nie wymyślą. Cały czas robią "mamy lek" i nie mogą skończyć od 2020 roku. Ale wymyślili skutecznie dodruki akcji.

Mam nadzieję, że niebawem w wyniku działań ukierunkowanych na postawienie zarzutów zarządowi, nie będą w stanie nic wymyśleć, ponieważ działalność tej spółki zostanie zakończona.
  • Re: Pryszczyca na Węgrzech Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Witam i masz ci los pan / pani o ps.ktos jest na posterunku ,az miło sie czyta jego kuturalne lecz kąśliwe wuwagi w postaci wpisów na forum naszej Perełki SVE.
  • Re: Pryszczyca na Węgrzech Autor: ~ktos [178.43.153.*]
    Moim celem nie jest obrażenie kogokolwiek, dlatego staram się być kulturalny. Współczuję inwestorom, którzy stracili w wyniku oszustw zarządu. Tym bardziej nie mogę doczekać się kary. Ideałem byłoby zdjęcie SVE z GPW i zakończenie działalności tej spółki.

Mam nadzieję, że niebawem PARP zapyta o wyjaśnienia. "Mamy CBR" i "mamy fabrykę" miały być gotowe w 2022 roku zgodnie z przyznanym dofinansowaniem.
[x]
SNTVERSE 2,93% 4,04 2025-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.