Po kółku brałeś kolarski farmazonie za 9,60, czy 9,66. Nawet się chwaliłeś tutaj, że ci kreski AT tak powiedziały. To, że uśredniałeś z pełnymi pieluchomajtami, to nie znaczy, że koleś też musiał.
Dnia 2025-04-02 o godz. 13:51 ~wszystkownormie napisał(a): > Po kółku brałeś kolarski farmazonie za 9,60, czy 9,66. Nawet się chwaliłeś tutaj, że ci kreski AT tak powiedziały. To, że uśredniałeś z pełnymi pieluchomajtami, to nie znaczy, że koleś też musiał.
kreski to mówiły żeby brać poniżej 6 - pamietasz "mistrzuniu"?
Jaja cię bolą. Nie chce mi się szukać, bo bym ci dał link, jak pisałeś, że po sprzedaży ładujesz za grubo nad 9. Puściłeś kwit i ładowałeś pod kółko i nie wyszło. Nie pisz o jakichś historiach sprzed lat. Od jesieni siedziałeś w dziupli z podkuloną kitą, a teraz pewnie pogoniłeś kwita schodząc z haka i brylujesz obsypując się brokatem. :))
Dnia 2025-04-02 o godz. 13:58 ~wszystkownormie napisał(a): > Jaja cię bolą. Nie chce mi się szukać, bo bym ci dał link, jak pisałeś, że po sprzedaży ładujesz za grubo nad 9. Puściłeś kwit i ładowałeś pod kółko i nie wyszło. Nie pisz o jakichś historiach sprzed lat. Od jesieni siedziałeś w dziupli z podkuloną kitą, a teraz pewnie pogoniłeś kwita schodząc z haka i brylujesz obsypując się brokatem. :))
a mogłeś brać za 6. Cieszyłbys się razem ze mną, a tak to przemawia przez ciebie zgryzota mistrzuniu. Pisaniem nic nie zarobisz, ale może daje ci to jakieś zadośćuczynienie z wtopy.
Kończę nasza uroczą konwersację i pozdrawiam i życzę udanych inwestycji. I napisz jednak gdzie napisałem ze GRUBO ŁADUJĘ SIĘ nad 9. Chętnie poczytam.
Ja to sprzedałem po 14 w ubiegłym roku.Prezio widzę nic się nie zmienił.Cieple ciuch porozdawal.Zobaczymy ile kasy będzie w kasie.Esy frazesy o jakiś umowach.Wtedy też to wciskał.Liczy się czyta gotówka w kasie a tej brak