Kłopoty badziewiaka nr.1. miną w ciągu 2 lat i będzie tylko lepiej !. Nowa rekomendacja od EVR 1,14 euro X 4,18 = 4,76 zł. potencjał wzrostu w ciągu 12-mcy to 80 % . Czego więcej chcieć ? do boju bo będziecie znowu na peronie bez akcji Sz.P-ie. JA zapakowany na maxa - już NIE potrzebuję od dawna ,ale jak nurkuje to " leczę z głupoty ". Artykuł na COMPARIC /// Z DZISIEJSZEGO DNIA 02.04.2025.
Czyli co zapakowali się i nie mają jak wyjść. Już widzę drugi artykuł na comparicu z Warimpex, zastanawiałem się co to tak dziś drgnęło. Szkoda że naganiają im więcej teraz wsiądzie tym gorzej...
Jestem takim samym inwestorem jak WY ! może z większymi pieniędzmi ? nic nie naganiam - chciałem żebyście zarobili trochę kasy i tyle. NIE wypisujcie głupot jak nie macie pojęcia o czym piszecie. Jestem tutaj od 2007 roku i nadal. Pozdrawiam i do przemyślenia.
Jak znam życie to część dziś sprzedałeś z marnym zyskiem panie Jack,,,,sam pisałeś że masz tego po korek i aż naddto a najbliższa przyszłość nie przedstawia się za różowo a sytuacja około rynkowa też nie za ciekawie.Bo ten artykuł z comparic to raczej nie napawa optymizmem.A co do podniesienia wyceny o kilkadziesiąt centów przez tą agencję której renoma jest żadna to fajny pretekst do podbitki bo fundamenty w ogóle się nie zmieniają a giełdy mogą jeszcze nieźle spaść.
Krew się leje na całym świecie - panika jak zawsze trwa. Ktoś jak zawsze zarobi krocie na głupocie i ciemnocie. Badziewiak za bardzo nie spada bo z czego ? jak kurs śmiesznie niski- NIJAKI. Jeszcze Wam przypomnę - napiszę jak będę sprzedawał po 10 zł. BO zdania nadal nie zmieniam. Może być tylko lepiej. Pozdrawiam Inwestorów z akcjami i kasą.
NIE SPRZEDAŁEM ani 1 akcji !!! w tej " podbitce " bo prawdziwa przyjdzie za jakiś czas. To chęć pokazania że może być tylko gorzej i odebranie akcji za bezcen. Owszem mam b.dużo -za dużo , ale trzymam i tylko ostatnio dobieram. Wiem co robię i właśnie chcą żebym część oddał bo za dużo stracili za grosze - ale taki ch ..... mam bardzo dużo czasu i mogę czekać latami - na emeryturze z czegoś muszę żyć. Ten cyrk jeszcze potrwa bo zainteresowania i popytu brak całkowity. Kto niby ma ciągnąć na północ ?????. ten co zaniża kurs . Do przemyślenia. Jack.
Jeszcze Wam przypomnę jak się zarabia kasę na Badziewiaku nr.1. już spadki są ograniczone bo niby kto ma sprzedawać po tych cenach ? JA ?? ja to stoję dalej na K z ukrytego - hahaha ! pozdrowienia dla Odważnych Inwestorów z kasą.
Tak jak pisałem wszystko idzie w b.dobrym kierunku. Zgadza się - POPYT narasta z dnia na dzień. I tak jak pisałem wcześniej NIE SPRZEDAŁEM ani 1 akcji !!!!! Nie ma komu już wywalać po tych niskich cenach. Zdania nie zmieniam nadal 2/3 lata 10 zł. a może i więcej ?. Ukochany Badziewiak nr.1. jeszcze Was wszystkich zaskoczy.
Dnia 2025-05-14 o godz. 14:31 ~jack napisał(a): > Tak jak pisałem wszystko idzie w b.dobrym kierunku. Zgadza się - POPYT narasta z dnia na dzień. I tak jak pisałem wcześniej NIE SPRZEDAŁEM ani 1 akcji !!!!! Nie ma komu już wywalać po tych niskich cenach. Zdania nie zmieniam nadal 2/3 lata 10 zł. a może i więcej ?. Ukochany Badziewiak nr.1. jeszcze Was wszystkich zaskoczy.
Jack na Prezydenta.Będzie jak będzie ale optymizmu i wytrwałości nam nie zabraknie...Pozdrawiam
po mojej wygranej z pewnością byś nie płacił 19 % podatku z kapitału ! wszystkie socjale zlikwidowane i do ROBOTY lenie. Zastanawiałem się kiedyś nad takim wariantem ,ale z moim myśleniem mam znikome szanse na wygraną w jakichkolwiek wyborach. Nikomu bym nic nie dał bez pracy - oprócz Ludzi chorych i Seniorów. Do BOJU bo Ukochany Badziewiak nr.1. lada dzień odleci w kosmos ! w kr. terminie do zarobienia ze 20 -30 %. w dł. wiadomo ile - pisałem wcześniej.
Minimalnie bo o niecały % wystarczy że zanurkuje i mamy znowu spadkowy ,ale co - wjechaliśmy dzisiaj na wzrostowy. Może się popyt utrzyma to pojedziemy na północ ? obroty się zwiększyły bo i cena jest super niska - atrakcyjna !!!. żeby jeszcze nabyć. Nowa rekomendacja KUPUJ - bez zmian a cena zmniejszona z 1,14 na 1.12 euro to nic nie znaczący szczegół . Spółka bardzo dobra z przejściowymi problemami po kacapach. Pozdrawiam.
NIE nabieram się tylko piszę jak jest. Kiedyś przestaną się cofać - pytanie czy to już jest ten moment ? Chyba nie wierzysz w te obroty tutaj i w Wiedniu 156 291 sztuk / 0,564 euro X 4,256 = 2, 40 zł. niby kto to sprzedaje ? rusz głową że to wszystko lipa - USTAWKA itd.itp. po takich cenach trzeba BRAĆ a nie się przyglądać . Do przemyślenia !