Ja dzisiaj sprzedałem Columbusa w okolicach 11. Ponad 250k akcji. Ze średnią 6,77 kupione. Miałem dzisiaj nieprzespana noc przez to espi co tam wpadło.
Oczywiście, że nie ma co zbierac. Kurs zaniżony na tak malych obrotach, że to aż śmieszne było. I te zakupy po 1 czy tam dwie akcje. Jak szarpnie to bedzie pionowo do góry
Jestem żywym przykładem na teze iż nie ma co zbierać. Zakupiłem więcej -podbijając cene powyżej 12zeta. Teraz czekam ,i doskonale wiem ,że żeby kupić większy pakiet to trzeba wybulić ! Brak sprzedających ,a będzie ich z czasem jeszcze mniej!
siedem tygodni do premiery no to raczej spadać nie będzie a później zakładam że kurs odleci znacznie wyżej tak przy okazji syn wysłał mi że w parkiecie jest wzmianka o gaming factory napisali o nas jako spółce wsród najmocniej rosnących może zaczyna się etap gdzie będzie głośno o gaming factory
zobacz na obroty gdy rosło i na obroty podczas korekty która już się zakończyła tak samo dzisiejsze obroty wygląda na to że jesteśmy przed bardzo mocnym wybiciem ten lub przyszły tydzień
Jak rosło były obroty grubo ponad milion złotych. Na spadkach po 200k czyli 5 czy tam 6 razy mniejsze. Akcjonariusze świadomi potencjalnej wartości akcji, trzymają papier i nie sypią. Nawet przedwczoraj gdy kurs spadł o 10% nie było ilości do kupienia. Tutaj wystarczy iskra i w jeden dzień może być 20 czy tam 25% do góry.