• Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~Bg [185.13.184.*]
    Spółka która wczoraj i dzisiaj rano miała ogromny potencjał, nagłe ma zjechać w dół ponieważ jeden prezes sprzedał drugiemu swoje udziały. To co, te wczorajsze informacje o umowach, milionach itp. to fikcja ?
  • Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~wszystkownormie [84.40.218.*]
    Dziecko hossy i od niedawna na giełdzie? =)
  • Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    Lekka dezinformacja, a raczej zła interpretacja faktów.
    Poza tym ktoś sprzedaje, ktoś kupuje i systematycznie zwiększa swoje posiadanie.
    Efekty wkrótce !

• Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~smiechcnasali [84.40.159.*]
    Chłopie toż to trup jest grany przez spekule,idź na jakiś stabilny wzrostowo papier a nie siedzisz na minie która zaraz się rozwolni.Naucz się życiowej mądrości trup to trup i nic go nie ruszy.
  • Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~Robek [5.173.180.*]
    Kolego,przeczytaj jeszcze raz espi,kto sprzedawał kiedy i ile i wtedy wróć to podyskutujemy.
  • Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~szwejk [84.40.157.*]
    Dnia 2025-04-02 o godz. 11:01 ~Bg napisał(a):
    > Spółka która wczoraj i dzisiaj rano miała ogromny potencjał, nagłe ma zjechać w dół ponieważ jeden prezes sprzedał drugiemu swoje udziały. To co, te wczorajsze informacje o umowach, milionach itp. to fikcja ?

Nigdy nie słyszałeś o " spółdzielni " ?
  • Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~aaaa [93.159.36.*]
    Bo to PL. Małpa ugryzie krzywo banan w Kongo i ludzie sprzedają. Jeśli branża nowoczesna i na topie (OZE, gry itp) to cena powinna iść w górę. I jeśli spółka nie jest krzakiem tylko czymś co działa od lat i nie chyli się ku upadkowi to wzrost powinien być ciągły. A nie, góra dół... W latach 90 jak patrzę spółki rosły teraz nie. Gdzie porównanie do LPP... nic dzis nie rosnie bo ludzie nie dadzą sami.
  • Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~Ucieczka [5.184.228.*]
    A pod co to urosło? Pod info o ilości zleceń z których wypracują stratę tak jak zawsze!!! Pretekst do podbitki i ucieczka!!
  • Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~HiLifeKing [83.12.24.*]
    Po to była wczoraj informacja, żeby dzisiaj łosie / leszcze (do wyboru) kupiły akcje drogo, bo Sterna wyzbywa się akcji, coś koło 0,5%.
    Kupił tanio (1,89) sprzedał drogo, czego nie rozumiecie ?
    Myślicie, że DejwZłotousty o tym nie wiedział?
    Właśnie dlatego się wzmógł i nagłe informacje o pierdylionach umów.

• Re: Proszę wytłumaczcie mi to Autor: ~dawid [195.117.19.*]
    spokojnie za kilka dni po info ,otworzy sie na 25zł i dopiero zacznie sie handel
[x]
COLUMBUS -0,66% 6,01 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.