Dlaczego może się udać? Po porażce finansowej Invincible zespół jest mega zmotywowany. Dodali to czego brakowało w poprzedniej grze - emocje, dynamikę i regrywalność. Udowodnili, że potrafią dostarczyć piękne wykonanie od strony artystycznej. Pracują nad oryginalnym tematem, który może przyciągać ludzi - wulkany, pożary, walka z żywiołem, ratowanie ludzi i zwierząt. Zaangażowali w procesie produkcji jedną z legend polskiego gamedevu Martę Fijak praca m.in. w 11bit studio i Techland. Czy to wystarczy? Przekonamy się mam nadzieję już niedługo, pierwszy duże info 10 kwietnia.
I W DODATKU SA BEZ DLUGOW. WCZORAJ KONWERSJA DLUGOW OK 0,5MLN ZL ZAMIENIONA ZOSTANIE NA AKCJE PO 8,83ZL DOBRY RUCH BO AKCJI BARDFZO MALO DOJDZIE, BEDZIE WCIAZ MNIEJ AKCJI JAK NA 11BIT A WIEC W DALSZYM CIAGU KILKASET ZL WYBICIE KURSU MOZLIWE JAK NA 11BIT KIEDY STARTOWALO Z 7 ZL W 1 ROKU ZAROBILO ZALEDWIE 1MLN ZL A POTEM 9 MLN ZL I W ROK POZNIEJ BYLO 70ZL KURS UROSL 1000% WTEDY. jAK IWDZE ICH GRE I MIX GATUNKOWY TOTALNA ROZWALKE W GRZE MYSLE ZE TUI BEDZIE ZNACZNIE LEPIEJ I NIE ZATRZYMA SIE ZA ROK NA 70 A NA OK 200ZETA ODRAZU CO 11BIT ZAJELO KILKA LAT Z 7 NA KILKASET ZL.. pOCZSEKAJCIE JESZCZE Z MIESIAC DWA JAK MOZECIE I DOBIERAM DO 100% AKCJI sTARWARD, JAK NIE TO TRUDNO I TAK ZAROBIE GRUBO MAM AKTUALNIE 80% CALEJ KASY ZGROMADZONEJ PRZEZ ZYCIE I ZYSKI Z GIELDY, ALE JEDNAK CHCIALBYM DO 100% ZAWSZE WIECEJ KASY BEDZIE JAK KURS WYSTRZELI MOCNO W ROK-2DWA MIEDZY 70-200ZL SPRZEDAM TYLKO MUSI BYC SPRZEDARZ NOWEJ GRY iNTO THE FIRE W LICZBIE 1-2MLN KOPII I BEDZIEMY W DOMU GRUBO ZAROBIENI. kTO KUPUJE JQAKIES CDPROJEKT TO NIE WIEM JAK TAM POTENCJAL MARNE KILKA % A TU KILKA TYS % NIE UMIEJA INWESTORY LICZYC KAPITALIZACJI DO ZYSKU.. XD
skoro jest taki potencjał to czemu zero zinteresowania, kiedy kurs jest tak nisko... Są przecieki za gra robiona na szybkiego, na darmowych assetach, i pozostałościach po invincible - dlatego znowu styl retro, który w invincible sie w ogóle nie przyjął :(
Nie ty jeden masz jakąś porażkę na koncie. Nie jeden raz też spółka, na której ktoś dużo stracił, po upływie x czasu, daje innym zarobić krocie. Taka jest właśnie giełda. Nie ma się co obrażać na spółkę, choć niechęć po dużej stracie jest zrozumiała. Mam nadzieję, że odrobisz gdzie indziej. Pozdro
Powolutku zaczyna się. Gramy o udaną prezentację rozgrywki, nowy trailer, demo może w październiku i termin wydania EA. Ze strony deva szczątkowe informacje w mediach wrzucili kilka spektakularnych screenów. Niestety za mało komunikują postępów, jak idą kamienie milowe? Jedyną większą informacją ostatnio był komentarz redaktora z Easy Allies Podcast. Czekamy na więcej.
Przygotowujemy coś gorącego, co pokażemy Wam w najbliższej przyszłości... Poza tym, zgodnie z oczekiwaniami, posuwamy się naprzód w realizacji kamieni milowych - właśnie zakończyliśmy kolejną rundę zamkniętych testów, aby jeszcze bardziej udoskonalić mechanikę walki, tworzenia przedmiotów i poruszania się po świecie. Pracujemy nad różnymi misjami ratunkowymi i odrobiną mitycznej wiedzy, aby zaspokoić Waszą ciekawość eksploracyjną.