To nadal jest dobra cena. Wszystko poniżej 1zl teraz brzmi jak okazja. Ludzie tak było zawsze. Pamiętam czasy CDP gdy koledzy się śmiali że brałem po 16zl że jestem frajer bo oni po 8 ładowali. Po kilku latach nie było większego znaczenia. Zysk to zysk. Na Mirbud jak brałem po 3 też słyszałem że już za późno po inni po 0,84zl kupowali. Na XTB jak wziąłem pakiet po 15 to też były śmiechy że straciłem wszystko bo po 4zl mogłem brać. Zabawa się zaczyna przy przecięciu 100% zysku. Emocje rosną przy 300%, a później to już tylko czekanie na cenę docelową do realizacji zysku. A po drodze oczekiwanie że może coś ruszy w kwestii podatku Belki.
To zawsze dalej napędza cenę akcji, co może dodatkowo motywować 3RGames do osiągania lepszych wyników, ponieważ będzie to opłacalne. Więc tak, kupcie więcej
Spójrzcie inaczej, jeszcze nie było nawet premier, a co się tutaj dzieje. To co się będzie działo jak się okaże że wszystkie premiery zostały ciepło przyjęte i zostały pobite rekordy sprzedaży. Będzie zmiana akcjonariatu jedni oddadzą, inni dokupia.
na LONG dokładnie! zobaczcie dzisiaj zrzucenie 1 akcji żeby celowo obniżyć kurs na zakończenie....... 3RG Nas zaskoczy! jak ktoś wspomniał wyżej poniżej 1zł to okazja żeby zbierać.
a dzisiaj 1 akcją celowo zbili kurs z ok. +1,5% na -0,6% o 17:00. Klasyczne psucie wykresu, podobnie sie robi w druga stronę jak sie nagania na wzrosty.
Dokladnie. Wszystkie ilości poszly 0,64-0,65 zł. Pojawiały się już konkretne wolumeny w tych cenach, więc jest ok. Kurs powoli idzie w dobrym kierunku.