Ciekawa spolka rowniez z malym ff.Tutaj dzisiejszy wiekszy obrot wskazuje na ostra jazde na polnoc.Do ciekawostki mozna dodac ze spolka bardzo perspektywiczna z dobrymi wynikami finansowymi.To dobre dla dalszych posuniec.pozdrawiam
Chlopie o co Ci chodzi .Pisze o swoich przemysleniach a Ty kupuj lub sprzedawaj co comasz i w co chcesz inwestowac.Przypomne sie za tydzien i zobaczysz jak Ci kopara opadnie .Teraz moze kupisz ale nie musisz po 13 zlotych.Moim zdaniem za tydzien kurs bedzie duzo wyzej.Rob co chcesz nie siedze w twoim portfelu.pozdrawiam a propos co z Ciebie za inwestor jak kierujesz sie innymi
prima facie: chłopy to może tam u was są...ja choć ich w większości szanuje jednak do nich nie należę:) ponato czytanie ze zrozumieniem się kłania..jesteś ostatnią osobą,pod której wpływem decydowałbym się na zakup czegokolwiek:) po prostu po części mnie bawi a po części drażni zachowanie,które tutaj prezentujesz...ale w gruncie rzeczy nie moja sprawia więc już odbijam,pozdrawiam i życzę wszystkim mega wzrostów (khe khe) na kredytinie:)
Wiesz co jak sie denerwujesz to poprostu nie czytaj moich spostrzezen i bedziesz mial spokoj.Co do inwestowania to g.... mnie to obchodzi co Ty posiadasz.pa