Wygląda to jak Polski Sejm Szlachecki z liberum veto. 97% ff - 20-30% z tego trzyma trzyma grono 20-30 osób-która wierzy (ale zaczyna coraz szerzej otwierać oczy ze żdziwienia), że to ma sens, a reszta sprawia wrażenie-że zarobek tu to tylko kółka. Kaim podaje wywiad o tym co chciałby, że zatrudnić 10 osób i przejąć jakąś firmę - a większość chciałaby mieć roysa, jacht by się przydał, willa i podróż z żoną naokoło świata i mały dworek z kochankami.. Kaim rozum ma, więć wywołał tym świadomie kolejny wysyp. Wiadomo, że chodzi o pieniądze, a te wszystkie umowy? przecież WAT, Francuzi czy Healthtonic (szczególnie pierwszy i trzeci) podkopywali własną wiarygodność i markę firmując spekułę. Po tych wszystkich info (nie mówią o ostatnim "wylewnym" Kaima) ten walor powinien być na poziomie minimum 2 zetów a może i 3-4. A tu dodruk po 10 groni. To się "ciężko kuma" (ni c..ja zrozumieć)
Spółka jedno a kurs drugie. Wydaje mi się że powodem dla którego kurs nie wzrośnie jakoś znacznie jest fakt tej emisji po 10 gr. Dlaczego akurat 10 gr się ludzie zastanawiają ? Wcześniej były po 1,4 a tu nagle zmiana statutu z 13 mln idzie ponoć na pokrycie straty z lat poprzednich i potem jest podwyższenie kapitału znowu ale już z akcjami po śmiesznej cenie. Mogli zrobić tą emisję chociaż po 50 gr to byłoby to wszytko bardziej wiarygodne. Obrotu od połowy stycznia do dzisiaj to prawie 25 mln sztuk i nikt się nie ujawnił więc nie ma co się dziwić że spółka ma opinie spekulacyjnej. Na dodatek dwóch z zarządu oddało akcje ulicy na groszach a wydaje mi się że jakby wiedzieli że będzie drożej to by sobie raczej poczekali a a nie wywalali ciurkiem wszystkie akcje. Przyznam że dawno nie widziałem czegoś takiego na NC aczkolwiek można poprostu stwierdzić że będzie to zwykła drukarnia akcji po 10 gr jakich na NC jest pełno. Espi były takie że kurs już dawno powinien krecic się przynajmniej ze złotówą z przodu a za każdym razem była tylko lawina i sypanie akcjami. Na bankrutach czasami jest lepiej. Coś tutaj ewidentnie jest nie tak. Tylko co ?
Ponoć trochę cierpliwości. Nie wiesz do kiedy tych dwóch ma sie ujawnić? zarejestrowali nowy statut 27.03. Kaim 25.03 radosnie przyznał sie do posiadania ok.1,5 mln akcji a 2 innych ma 3 mln. Kiedy najpóźniej muszą sie ujawnić? dzisiaj bo mija 4 dzień od złożenia w KRS nowego statutu, czy też z podziałem tych akcji to jakiś inny KRS i mają jeszcze full czasu. A właściwie, też kuriozum, że sie nie ujawniają, bo co? że lipniaki, czy takie bonzy, że jeszcze nie chcą kursu podnieść i właściwie dlaczego? Przypuśćmy, że Kaim albo jego słupy skupują jakąś część z dołków, ale piszesz, że juz 25 mln tych akcji przemielili, więć swoje powinni dawno zebrać-bo jeżeli to mocniaki to bardziej by się opłacała spekuła prowadzona przez Al przy wyższych wartościach a nie groszówkach. Zagwozdka jak to Ruskie gawarit
Klawisz, bądź cierpliwy. Zobacz jaki jest FF, będą tutaj rozgrywać akcjonariuszy jak będą chcieć. Spekuła musi zrzucić z siebie balast ulicy. Kto to sprzedaje po 0,39? Wystraszona ulica. Jak kurs w oczy boli, to nie patrzeć kilka dni.
Racja Kar, jedyne pozytywne, że trochę emocji było. Mam nadzieję, że dalej będzzie dużo, ale na zielonej, soczystej trawce. Wiosna idzie i coś ku radości poza Świętami. Pozdro
Mogli zrobić po 50 gr, ale nie mają na wkład. Bo te akcje trzeba było wydrukować i za nie zapłacić. Aż tyle. A i tak zapewne ten geniusz Kain pożyczył od żony. Kolejne emisje będą więc może i taniej - bo po co topić 10 groszy, skoro można na odczep rzucić jeden grosz.
Niby tak wiatrak, ale wtedy na rynku to po 3-5 grosza będą chodzić i teraz Kaim by przepłacił -więc też nie za bardzo. Nawet jak se druknie nowe za 10 gr. to rynek może juz być po 7 gr. - za dużo tu kombinek i kiepeły i wmieszanych przynajmniej w Polsce 2 podmiotach, co w swoim środowisku/ na swoich poziomach postrzegania w taka lipę by nie wchodziła - imię własne i marna kasa, a żeby być wykołowanym przez Kaima - Oni też maja głowy i zapewne tęgie