Może ogłoszenie upadłości i zamknięcie firmy? Nikt nie chce tego kupić a każda najmniejsza propozycja kończy się śmiechem, jakby ktoś miał choćby pomyśleć o tej śmiesznej spółce
Lauri spokojnie ja też mam niemało i zablokowane pieniądze,ale cierpliwość opłaca. Wiem że cierpliwość się kończy, minie zawierucha i będzie dobrze a tacy jak dom to są świeżi i chcieliby tanio kupić ale nie sprzedam im ani 1 mojej akcji po tej cenie
Oj sprzedasz jak spadnie do 3 lub 2 groszy. Nie tacy tu byli, co twierdzili, że nie sprzedadzą, choćby nie wiem co ale jak strata wynosi blisko 50%, nie dają rady.
Zawiesili ? Bankructwo ? Hehe widzę że tu coraz więcej geniuszy ze szklaną kula, wie do ilu spadnie, wie kto po ile sprzeda , zna przyszłość spółki , dodatkowo poświęca swój wolny czas i dba o pieniądze akcjonariuszy ostrzegając ich co zrobić , niesamowite , po co szukać bardziej perspektywicznych spółek które dadzą niezlą stopę zwrotu , po co zarabiać na giełdzie , lepiej trafić czas na spółce która według geniusza ma zbankrutować i ostrzegać wszystkich jaka tu katastrofa , jakie to polskie i piękne , dziękuję , czuję się już bezpieczniej , naprawdę jestem pełen podziwu za twoje dobre intencje
Niecałe 2mln nazbierałem, niedowiarki zaraz będą mnie obrażać, ale jestem tutaj 5 lat niestety. Przynajmniej trzymam a nie używam do zaniżonia kursu sprzedając po kosztach jak niektórzy
Ja sam na kupiłem trochę po 5 i 6 groni bo liczyłem że niżej nie spadnie i nie dopuszczą do fiksów ale skoro sprowadzili kurs na fiksy to znaczy że dno jeszcze przed nami. Gdzie ono jest tego nie wiem ale jakbym miał obstawiać to wydaje mi się że 2gr będzie z przodu. Czy się sprawdzi zobaczymy. Czekam z ciekawością.
Serio chłopie masz prawie 2 mln ? Nie wiem czy mam współczuć czy śmiać się… trzeba było ratować kapitał póki był czas. Podstawowa zasada na giełdzie… zastanów się sam, setki milionów akcji i z zarządu nikt nie kupił. Sorry ale wygląda to tak jakby sami nie wierzyli w tę spółkę.
Ktoś to kiedyś dobrze opisał tutaj. Spółka szoruje po dnie, sprzedaż z roku na rok spada, projekty im nie wchodzą a sami prowadzą szkolenia z prowadzenia firmy. Cyrk XD
Lauri jeśli to prawda że jesteś tak zapakowany, to wg mnie to jest lekcja dla Ciebie co potrafi się wydarzyć na giełdzie.
Podobną lekcje miałem na Apis, ale uciekłem za 8gr i kupiłem tutaj za całość :/ Apis dzisiaj szoruje w okolicy 2gr. Mam nadzieję że ta spółka nie podzieli spółki Apisu. Teraz już nie marzę o żadnych zyskach, marzę o 6gr i uciec stąd z jak najmniejszą stratą