Może warto by było by nasze PAE nawiązało jakaś współpracę z powstałym stowarzyszeniem zawsze by była większa siła przebicia w końcu działamy w jednym celu, myślę wspólnym celu i efekt byłby łatwiej osiągalny
Nie, nie warto, ja, jeśli już, będę rozmawiał tylko z Elektrim S.A. Stowarzyszenie, bo to rozważne chłopaki z realnym spojrzeniem na sytuację i rzeczywistość. Jak zobaczę że PAE chce za pośrednictwem tego Stowarzyszenia przeforsować jakieś swoje oderwane od rzeczywistości postulaty, to nic z tego nie wyjdzie, dla wszystkich.
Twoje zdanie w tym temacie nas nie interesuje. PAE jest wrzodem na tyłku Twojego pryncypała i im szybciej zaspokojone zastaną nasze propozycje poprzez negocjacje, tym lepiej dla każdej strony.
Twoje zdanie w tym temacie nas nie interesuje.
PAE jest wrzodem na tyłku Twjego pryncypala.
Im szybciej GA zaspokoi nasze postulaty, poprzez negocjacje, tym lepiej dla każdej strony
Stowarzyszenie którego pierwszoplanowym celem jest pozyskanie środków finansowych przekazanych na OPP nie jest jeszcze zarejestrowane głównie dlatego, że taka rejestracja wymaga czasu. Obecna prosta forma subkonta pozwala jednak działać szybko i pozyskać środki z rozliczeń PIT za 2024r, natomiast słowo "Stowarzyszenie" na roboczo pojawia się już w nazwie owego subkonta.
Dnia 2025-04-01 o godz. 12:38 ~stan napisał(a): > Może warto by było by nasze PAE nawiązało jakaś współpracę z powstałym stowarzyszeniem zawsze by była większa siła przebicia w końcu działamy w jednym celu, myślę wspólnym celu i efekt byłby łatwiej osiągalny