• Propozycja Autor: ~stan [185.234.91.*]
    Może warto by było by nasze PAE nawiązało jakaś współpracę z powstałym stowarzyszeniem zawsze by była większa siła przebicia w końcu działamy w jednym celu, myślę wspólnym celu i efekt byłby łatwiej osiągalny
  • Re: Propozycja Autor: ~Z_S-Ż [194.0.181.*]
    Nie, nie warto, ja, jeśli już, będę rozmawiał tylko z Elektrim S.A. Stowarzyszenie, bo to rozważne chłopaki z realnym spojrzeniem na sytuację i rzeczywistość. Jak zobaczę że PAE chce za pośrednictwem tego Stowarzyszenia przeforsować jakieś swoje oderwane od rzeczywistości postulaty, to nic z tego nie wyjdzie, dla wszystkich.
  • Re: Propozycja Autor: ~Andi [91.94.3.*]
    Twoje zdanie w tym temacie nas nie interesuje. PAE jest wrzodem na tyłku Twojego pryncypała i im szybciej zaspokojone zastaną nasze propozycje poprzez negocjacje, tym lepiej dla każdej strony.
  • Re: Propozycja Autor: ~Andi [91.94.3.*]
    Twoje zdanie w tym temacie nas nie interesuje.
    PAE jest wrzodem na tyłku Twjego pryncypala.
    Im szybciej GA zaspokoi nasze postulaty, poprzez negocjacje, tym lepiej dla każdej strony
  • Re: Propozycja Autor: ~Buchaaa [213.134.166.*]
    Chłopaki to u szewca drewniane gwoździe gumowymi młotkami prostują chłopaku

• Re: Propozycja Autor: ~stan [185.234.91.*]
    Nie wiem kto się kryje pod tym adresem ale widzę strach przed zaciskająca się na szyi pętlą bo oszukani ludzie zaczynają się organizować
  • Re: Propozycja Autor: ~Akcjonariusz2 [83.7.237.*]
    Stowarzyszenie którego pierwszoplanowym celem jest pozyskanie środków finansowych przekazanych na OPP nie jest jeszcze zarejestrowane głównie dlatego, że taka rejestracja wymaga czasu. Obecna prosta forma subkonta pozwala jednak działać szybko i pozyskać środki z rozliczeń PIT za 2024r, natomiast słowo "Stowarzyszenie" na roboczo pojawia się już w nazwie owego subkonta.

Dnia 2025-04-01 o godz. 12:38 ~stan napisał(a):
    > Może warto by było by nasze PAE nawiązało jakaś współpracę z powstałym stowarzyszeniem zawsze by była większa siła przebicia w końcu działamy w jednym celu, myślę wspólnym celu i efekt byłby łatwiej osiągalny

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.