Ciekawe czy spółka poda info o prognozowanych przychodach za pierwszy kwartal. W końcu zmieniła sposób raportowania to można by się w kwietniu spodziewać jakiegoś espi. Ponoć już w pierwszym kwartale mają być widoczne wpływy z nowo zawartych umów. Zarząd E-shopping Group S.A. („Emitent, „Spółka”), w nawiązaniu do raportu ESPI nr 10/2023 z dnia 12 września 2023 roku, którym Spółka rozpoczęła comiesięczne raportowanie szacunkowych przychodów ze sprzedaży oraz raportu ESPI nr 14/2024 z dnia 09 lipca 2024 roku, którym Spółka poinformowała o zmianie sposobu raportowania o przychodach w cyklach kwartalnych. Może wtedy będzie jakaś sensowna podbitka. Z racji że obniżyłem średnią do 49 gr wystarczy mi już tylko podjazd pod 70 gr i opuszczam pokład.
Łuk, da się Ciebie lubić-z tym obniżeniem fajna sprawa. Ja wypierdzieliłem swoje akcje ze średnią ok. 0,5 i odkupiłem i jestem znów na zielonym - a kasa co była sie zgadza-no może tysiak czy dwa więcej.i akcji ciut więcej. Może się jutro objawi akcjonariat i akcje speeda dostaną - oby
No jak narazie kółka to jedyny sposób żeby coś tutaj zarobić. Dokupować już nie ma zamiaru i teraz tylko czekam żeby wyskoczyć bo żeby po takich espi kurs pod złotówkę nie poleciał to jakaś podejrzana sprawa. Nie chce mi się wierzyć że zarząd sprzedał akcje żeby drobni zarobili. No jeszcze trochę trzeba czekać. Już nic nie pisze bo zaraz kar będzie wkręcał że płaczę tak jak to już dzisiaj pisał. Trzymaj się.