W dwa lata bedziecie zredukowani o 60%
Najpierw bedzie wyszydzanie ze okazja. No wiadomo gruby dobiera-:)
Dalej ze tylko korekta i realizacja zydkow ( sic!)
Dalej juz ze nie oddam. Nie dam sie wyleszczyc.
Z tą średnia to prawda, mi się udało zbić trochę poniżej. Bessa? Wątpię. Czuję stagnację i ruchy +- 20gr. Później hype pod premiere, a dokładnie trailer. Jak zbudują fajna fabułę i dopracują grę to będzie dobrze. Jednak wymagana jest cierpliwość 2-3 lata.
Dnia 2025-03-31 o godz. 19:45 ~Qb napisał(a): > Z tą średnia to prawda, mi się udało zbić trochę poniżej. Bessa? Wątpię. Czuję stagnację i ruchy +- 20gr. Później hype pod premiere, a dokładnie trailer. Jak zbudują fajna fabułę i dopracują grę to będzie dobrze. Jednak wymagana jest cierpliwość 2-3 lata.
Przez 15 lat nie dopracowali zadnej gry. Dlaczego teraz ma byc inaczej ? Dlaczego od prawie 10 lat zaden polski fundusz nie kupuje akcji cig ? Mysl
Znam ryzyko, widzę co się dzieje. Też w spółkę już nawet grosza mnie wsadzę ale z tym co mam wolę czekać aż coś się zmieni niż sprzedawać ze stratą. Może i Fundy nie wchodzą (nie dziwię się) ale mają umowę z Epic, w więc tak właściwie pod to "gram"/czekam. Nie potrafili nic zrobić to poprosili o pomoc. Za duże pieniądze ale jednak pomoc.