Odsłuchałem z pozytywnym wrażeniem.Brakowało mi odniesienia do bieżącej sytuacji,czyli aktualnych poziomów cenowych kursu.Z drugiej strony mówi się, że giełda lubi dyskontować przyszłość.Tak czy siak życzę Spółce sukcesu finansowego gry Barkour.
Niech skupią się na pracy, a nie na kursie...Jak Bloober był po 30-40zł, to Piotr też unikał pytań o ceny akcji i kwitował to "z rynkiem się nie dyskutuje" i skupiał się na tworzeniu fundamentalnej wartości Bloober Team i to zaowocowało. Tego życzę Łukaszowi, mniej cudowania na NC, a zajęcie się realnymi produkcjami i rynek to doceni. Patrząc na reakcje graczy na zapowiedzi 3 tytułów to Everdream Village zostawia w tyle psa i pszczołę, ale może marketing Barkour ruszy i coś ożywi wishliste psa, która jest bardzo mizerna.
Człowieku cła w USA są również na gry. Steam nie zejdzie to wydawcy zejdą z cen czyli 70% polskich twórców którzy jeszcze próbują znikną z powierzchni ziemi
Najgorsze jest to, że Prezes sypie akcjami na dotychczasowych minimach VGS i to w roku premier. Sam w wywiadzie mówił o przełomowym 2025 roku, bo wychodzą 3 gry...nie świadczy to dobrze o nim, jego wierze w sukces, więc trudno się dziwić, że Spółka nie jest już dawno w kręgu zainteresowań kogokolwiek, nie wspominając, że w ubiegłym roku sam szortował własną spółkę co jest w ogóle jakimś ewenementem.
Mówi żeby znaleźć głupców na akcje , robi obrót żeby zachęcić że niby coś się dzieje , coś się zbliża po czym sypie każdemu ile chce . Piętro niżej czyli 0.30 to tylko kwestia czasu
Mnie głupiemu sprzedał przez dwa dni 39000 akcji po 0,409.Ja głupi chcę więcej,ale on na razie nie chce.Dzięki za dobrą wiadomość,bo jak będzie 0,30,to moje zlecenie kupna po 0,409 zostanie zrealizowane.
Millenium było super i PKO i ALIOR, teraz cps, Enea w dobrym miejscu. Zepak prowadzi rozmowy z PGE to może być petarda. Zapomnij o 2 zł na trupie VARSAV. Jak inwestować w trupy to tylko klepsydra
Banki sporo oberwały. Szczególnie Millenium. Popatrz na Develię, 11 Bit po spadku, akcje spółek od ai np Cyber Folks, akcje chińskich producentów aut mimo że chińska waluta po 50 gr. Varsav to czysta spekuła.
Ale dalej sypie...może Twoje zlecenie poszło z konta Żony, albo innego "swojego" konta na słupa. Wygląda to fatalnie, że na takich poziomach Prezes sypie i to przed przełomowym momentem o którym tak ładnie opowiada.
Niezłe tu bajki odpowiadacie. Od pół roku mam ustawione zlecenie kupna zarówno po 0,43 jak i po 0,42 i 0,40 zł.
Nie kupiła się ani jedna sztuka akcji.
A Wy odpowiadacie bajki, że udało Wam się kupić po 0,41 zł.
Wszystko zależy kiedy Uki i Spółka skończą sprzedawać na NC powodując ciągły spadek...Jak skończą to mogą uznać, że pora pompować pod premiery, a co uda się ugrać to też zależy od feedbacku graczy na temat tych produkcji.....Sonka miała fajny odzew z Holstinem to kurs w moment zrobił x3...