Jako że pewne kwestie wyjaśniłem w poście poprzednim czas na kolejną odsłona. Ciężko tu cokolwiek sensownego napisać ponieważ wszystkie moje posty są usuwane .
1) Zaczyna się tydzień cudów na Polsacie trolle już są. Będzie bujało łajba po to żeby wyszarpać wam akcje . Niewykluczone że zejdziemy chwilowo poniżej wsparcia żeby zasiać panikę ale zamknięcie będzie kreowane powyżej wsparcia . Animator jest i czuwa.
2) Masz kasę na koncie to ostatnia okazja przed wynikami żeby dobrać w dobrej cenie.
3) Szorty będą napinać muskuły z dnia na dzień bliżej wyników będzie coraz wyżej. Akcje mam nie zamierzam sprzedawać trzymam do minimum 24 zł . Pozdrawiam stary akcjonariat .
Banki lecą na łeb. Rynek wyprzedza fakty. Obniżki stóp zaczynają się materializować. Trwa przerzucanie kapitału na inne profile działalności. W tym wypadku energetyka i telekom. To dopiero początek...
Ehhhh - witam kolegę z cd-projktu Polsat to moja kluczowa spółka mój target to minimum 24zł co nie oznacza ze za tyle będę sprzedawał. KGHM - masz ja też na razie nie widzę lepszej inwestycji no chyba ze NVIDIA lub GOLD ale tu na razie należy obserwować.
Mam większość w cdprojekt i część w KGHM i Polsacie. Chociaż dziś sprzedałem 1/3 cdprojekt po 222,2 nie sądziłem że dobije tak szybko a ustawiłem je po tej Trampowej karuzeli jak udało mi się dokupić cd po 205. Zaczyna się robić ciekawie na wszystkich 3 spółkach. Ale lubię robić małe kółka żeby zawsze mieć 10-20% w gotówce na nieoczekiwanie promocje.
Dokładnie mam tak samo zawsze trzymam jakieś 50k w gotówce. Ostatnio też trochę zrezygnowałem z CD-Projektu najwięcej mam w Polsacie bo ma największą perspektywę wzrostu w najbliższym czasie . Później wrócę na Cd-projekt ale tam aktualnie będzie bujanie 190-250 zł . Na Polsacie już nie robię kółek bo tu trzeba cały czas śledzić notowania niestety ja pracuję i nie mam na to czasu . Jutro będzie jazda na GPW po dzisiejszych atrakcją w USA może coś się dobierze.
~LIDIA - Po pierwsze to mój wątek więc nic ci do tego. Po drugie nie udzielaj się jak nie masz nic konstruktywnego do napisania. Po trzecie jak peplesz o PEPKO dwa posty wyżej to jest ok ? Bez odbioru ....