• Może być różnie Autor: ~PISZPANJAN [83.21.91.*]
    Ciekaw jestem jak to przyjmą akcionariusze w Poniedziałek.Mieli ochotę wyjść z giełdy ale ciekawie się robi.
  • Re: Może być różnie Autor: ~Value [31.61.254.*]
    Informacja jest jednoznacznie pozytywna, szczególnie dla nas drobnych. W końcu ktoś będzie patrzył zarządowi na ręce, ktoś z kim muszą się liczyć. Reakcja rynku będzie pewnie żadna, bo obroty słabe. Jakbym był value to bym dokupowałem akcji I pilnował żeby kurs rósł 20% rocznie bo w księgach trzeba wykazać zyskowną trafioną inwestycje. A przy małym free float i dwóch dużych którzy będą kupować- łatwo będzie zrobić bardzo wysoki kurs w latach prodperity czyli 2026-2027.
  • Re: Może być różnie Autor: ~nowy [193.42.98.*]
    Dokladnie, po pierwsze ucina to jakiekolwiek spekulacje dot zdjęcia spółki z giełdy. Drugie primoultimo akcje nie trafią na rynek zbyt szybko to lepsze niż lock-up. Po trzecie drugi duży gracz któremu będzie zależeć na wzroście wyceny spółki. Jednoznacznie pozytywna informacja.
  • Re: Może być różnie Autor: ~nowy [193.42.98.*]
    Prezes w formie także można zapinać pasy…https://www.wnp.pl/przemysl/cognor-stawia-na-wlasne-oze-i-czeka-na-male-reaktory,693591.html
  • Re: Może być różnie Autor: ~dr_ab [80.94.16.*]
    Dnia 2025-03-30 o godz. 18:50 ~nowy napisał(a):
    > .. . akcje nie trafią na rynek zbyt szybko ...

Wiedzę czerpiesz z sufitu?
  • Re: Może być różnie Autor: ~dr_ab [129.222.95.*]
    to oswiec mnie jak bedzie?
    Oświecenie znajdziesz w warunkach emisji obligacji.
  • Re: Może być różnie Autor: ~Marcin [83.28.237.*]
    To napisz swoimi słowami. Odsyłać gdzieś tam to każdy może
    Zamiana Obligacji na Akcje odbywać się będzie na zasadach określonych w uchwale nr 3 nadzwyczajnego walnego zgromadzenia z dnia 23 listopada 2022 roku oraz w Warunkach Emisji Obligacji.
[x]
COGNOR 3,00% 6,87 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.