Dobre oceny ma ta gierka
Mało popularna ale dobrze oceniana. Kto wie może sprzedaż się rozkręci tutaj. Same dobre info o tej spółce ostatnio takie mam wrażenie
To już nie jest wczesny dostęp Trochę szkoda, że wydali go tak wcześnie
Moim zdaniem powinni byli go lepiej rozwinąć i wydać później, gdy będzie w 100% gotowy
Właśnie dlatego Besiege VR i Cave Crave są trochę opóźnione. Na pewno nauczyli się, że pośpiech i wydanie gry w złym stanie to nie jest dobry pomysł, woleliby mieć grę gotową i w 100% grywalną
Świetnie, że dodali ten poziom trudności chill out, ponieważ ludzie narzekali, że gra jest zbyt stresująca i frustrująca, więc niektórzy woleliby mieć spokojną grę niż męczyć się z blokami i mnichami
Mixed Reality wyglada rewelecyjnie w tej gierce - mam nadzieje ze zyska popularnosc wieksza ten tytul i zwiekszy sprzedaz. Dopiero teraz ta gra nabrala charakteru bo poprzednia wersja to byl rzeczywiscie early access ale jak to Piotr tlumaczyl w wywiadzie to byl tytul na ktorym uczyli sie korzystania z nowej technologii wiec dobrze ze testuja nowe rozwiazania i ze sie rozwijaja.
Dnia 2025-03-31 o godz. 10:44 ~Ktos napisał(a): > Już wcześniej czułem, że gra ta ma być trampoliną do dalszych produkcji > > Moja intuicja jest widocznie dobra. Już o 0.28 zl wiedziałem, że wzrośnie
i co z tego wynika, bo nie kumam ? o co ci chłoptasiu chodzi ?