• Czyli co ? Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Nawet po takim infie kurs zaraz będzie na minusie ? Co tutaj się musi stać żeby to poszło grubo do góry ? Ostatnia podbitka powyżej złotówki była jak ogłosili zmianę strategii a teraz jak dają dowody że ta zmiana może przynieść kasę to kurs cały czas pikuje po każdej drobnej podbitce ? I na dodatek FF prawie sto procent. Że spółka niby dałaby zarobić drobnym akcjonariuszom ?
  • Re: Czyli co ? Autor: ~klawisz [46.134.73.*]
    dokupiłeś-czy zakutwiłeś? i czekasz aż znów spadnie?
  • Re: Czyli co ? Autor: ~Luk [78.11.66.*]
    Dokupiłem i i 10 gr niższa średnia mam ale jak na takie info ruch jest słaby. Podejrzewam że healtomic objęli część akcji. Ale też nie wiem czy to wpłynie na kurs
  • Re: Czyli co ? Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Sprzedaj i się nie męcz. Bo płaczesz jak dziecko. Graj w kasynie jak chcesz na szybko. Ludzie, więcej cierpliwości.
  • Re: Czyli co ? Autor: ~Tomek [93.159.0.*]
    Jak zrobiłeś średnią 10 groszy niższą czyli 32 - 34 gr jak nawet tyle nie było kursu?
  • Re: Czyli co ? Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Swoją średnią obniżyłem z 59 gr na 49 bo dokupiłem jednak trochę akcji bo jak już tyle tu siedzę to jeszcze trochę wytrzymam. Po tych wszystkich espi zapowiada się ciekawie ale zastanawia mnie tylko to ciągłe sypanie i to że nikt się nie ujawnia. Pamiętam że od połowy stycznia do połowy lutego przemielilo się około 12 mln sztuk w od tamtej pory około 21 mln i ciągle nikt się nie ujawnił. Jak narazie to jedyny minus bo wygląda to na spekule ale mam czas to trochę jeszcze poczekam.
    Ja siedzę tutaj dwa lata że średnią 80 gr i czekam na zysk życia. Ale może też być d...a.
  • Re: Czyli co ? Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Serio ? I nie wyskoczyłeś jak było 1,2 zł ? Miałbyś 50 procent zysku a to nie mało. Ja czekam do wakacji. Możliwe że po raporcie za 1 kwartał coś się ruszy z kursem bo wtedy mają być pierwsze przychody z tych umów. Zobaczymy. Ja za 80 gr to chce to sprzedać bo złotówek to raczej już nie ma się co spodziewać.
  • Re: Czyli co ? Autor: ~Hehe [89.64.44.*]
    Tomeczek tutaj siedzi dwa lata i modli się o cud, ale na innych forach udaje eksperta i szydzi z innych spółek buhHahahahah
    Nie udzielam się na innych forach.... pomyliłeś się. Na giełdzie jestem od końcówki hossy 2007 pół roku przed krachem w 2008 i głównie gram na kontraktach. Ze spółek mam tylko Medtech - hobbistycznie na zasadzie: Kupiłem - zapomniałem co dalej będzie to będzie.
    Chłopie, masz plus 14%
    Co Ty znowu marudzisz
    Zobaczymy jak się skończy sesja bo już nie raz tak było. Nawet było 25 a potem 15 na minusie. A i jeszcze jedno. Przestań mi tu wypisywać żebym sprzedał bo mnie to irytuje. Powtarzasz się jak zdarta płyta. Ja marudzę ale konstruktywnie. I cierpliwości mi nie brakuje także wyluzuj.
    Ty nie wiesz co to konstruktywna i merytoryczna wypowiedź. Przy plus 14% piszesz o tym, że zaraz będzie minus.

Nie tylko ja doradzam Tobie sprzedaż. Nie zauważyłeś, że nikomu nie chce się czytać Twoich smętów, narzekać? Ciągle powtarzasz to samo. Wyżal się w domu komuś, aby nikt tego czytać nie musiał.
    Dam ci radę. To nie czytaj jak widzisz mój nick. Czytaj sobie inwestora albo innego wieszcza.
  • Re: Czyli co ? Autor: ~klawisz [46.134.73.*]
    Kar - spoko, Łuk się niecierpliwi, ale siedzi tu od mniej więcej 22-29 stycznie - wtedy nabył główny (pierwszy pakiet) i fakt dłuży mu się, dzisiejsze info nawet wyprzedza zdarzenia i nie zdziwłoby mnie, jak na koniec dnia - lub początku przyszłego tygodnia - licząc 4 dni od progów będzie info o Healthnomic, że skupiło z wolnego rynku 2-3 mln akcji (od wysypu Waisa - dzisiaj jest dzień 4) a w poniedziałek najpóźniej (bo to musowe) 3500000 pakietówki bedzie rozdzielone pomiędzy Healthnomic a aidę - w ten sposób Haelthnomic będzie głównym udziałowcem MDT, możliwe jest też, że MDT skupiło z rynku w tym tygodniu ok. 700 tys. akcji żeby być pow. progu 5% w sobie samym.. Jak to sobie rynek w głowach ułoży- napewno. Może rakieta odpali dopiero gdy wspomną o zbliżającym się grancie, albo właśnie otrzymanym? A łuk, choć jojczący kiepełę ma i krzywdy mieć nie będzie - jeszcze nam się w akcjonariacie ujawni he he
  • Re: Czyli co ? Autor: ~Marcin [37.30.22.*]
    W skrócie!
    Dołek już był, a od dziś mamy wzrosty!
    Wejście do spółki innego gracza
    Niedługo pierwsze infa o zakupach, przetargach
    Moim zdaniem do wakacji, a więc okresu lipca osiągniemy wycenę na poziomie 15 mln złotych minimum!
    Klawisz, info będzie dopiero po rejestracji w KRS. Tutaj nie obowiązuje 4 dni robocze. Kaim jako ten, który pełni obowiązki zarządcze musiał dać info. A odnośnie do tych dwóch podmiotów to sytuacja jest zupełnie inna. A wiemy jak sądy działają. Być może przyjdzie nam jeszcze kilka dni poczekać.
  • Re: Czyli co ?/Kar Autor: ~klawisz [46.134.73.*]
    Masz rację Kar. Kaim podlega art.19 Rozporządzenia MAR.i musiał do 3 dni roboczych tę informację podać o swoich udziałach z emisji pakietowej. Dwaj pozostali po KRS - do 6 miesięcy od podjęcia decyzji o nowej emisji + 4 dni robocze. 31.03 nie jest żadnym obligiem, możemy poznać tych 2 dopiero we wrześniu
  • Re: Czyli co ?/Kar Autor: ~Marcin [37.30.22.*]
    Jeśli przekraczasz progi masz obowiązek informować o tym znaczenie wcześniej...

Dziennik Ustaw
    Dz.U.2024.620 t.j.Akt obowiązujący
    Wersja od: 19 lutego 2025 r.
    Art.  69. [Obowiązek zawiadomienia o nabyciu lub posiadaniu znacznego pakietu akcji]
    1.  Kto:
    1) osiągnął lub przekroczył 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 331/3%, 50%, 75% albo 90% ogólnej liczby głosów w spółce publicznej albo
    2) posiadał co najmniej 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 331/3%, 50%, 75% albo 90% ogólnej liczby głosów w tej spółce, a w wyniku zmniejszenia tego udziału osiągnął odpowiednio 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 331/3%, 50%, 75% albo 90% lub mniej ogólnej liczby głosów
    - jest obowiązany niezwłocznie zawiadomić o tym Komisję oraz spółkę, nie później niż w terminie 4 dni roboczych od dnia, w którym dowiedział się o zmianie udziału w ogólnej liczbie głosów lub przy zachowaniu należytej staranności mógł się o niej dowiedzieć, a w przypadku zmiany wynikającej z nabycia lub zbycia akcji spółki publicznej w transakcji zawartej na rynku regulowanym lub w alternatywnym systemie obrotu - nie później niż w terminie 6 dni sesyjnych od dnia zawarcia transakcji.
  • Re: Czyli co ?/Kar Autor: ~Kar [83.21.104.*]
    Nie. KRS ma teoretycznie 7 dni roboczych. Ale jak wiemy zazwyczaj są jakieś opóźnienia. Patrz sytuację z walnym. Musieli przekładać bo nie było aktualizacji. Zakładam, że pewnie 2/3 tygodnie. Co nie zmienia faktu, że może to być w terminie 7 dni. To już traf.
  • Re: Czyli co ?/Kar Autor: ~klawisz [46.134.73.*]
    Teoretycznie Kar (wg. Al ChatGPT) mają do 6 miesięcy, żeby emisja była wpisana do KRS + 4 dni
[x]
MEDTECH 1,33% 0,76 2026-05-15 14:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.