Ostatni ruch to nie jest ulica tu ktoś systematycznie zbiera wszystko przesuwając poziom coraz wyżej. Po drodze znikają batony po 7k sztuk czego ta spółka nie robiła od lat. Komunikat o przekroczeniu progów jest bardzo możliwy na dniach. Może gcl może ktoś inny, ale raczej nie wygląda to na jakiś polski fiz
Ja myśle kolego, że to ulica jednak brała.
Jakby to był FIZ to raczej wieksze pakiety by szły. Oczywiscie moge sie mylić. Tak czy siak jest mega dobrze
Do premiery jeszcze daleko. Obawiam się że co niektórzy wyskoczą na inne okazje licząc ze spokojnie zdążą tu wrócić. Nowy impuls musi pójść bo już wszyscy mają i kto będzie kupować
Na moje oko ciężko o lepsze okazję teraz. Nie kłócę się czy coś ale uważam, że w poniedziałek kolejna sesja do góry. Korekta za jakiś czas. Tak czy siak będzie dobrze kolego!
Przecież wczoraj była korekta w locie . Zaczęła się realizacją zysków i gdyby były tu same Jan- usze to pewnie skończyło by się na minusie. Jednak popyt jest jak widać wciąż wysoki , a wzrosty nie są jakieś spektakularne.
Spodziewasz się kursu 16 zł w ciągu dwóch tygodni czy już na razie koniec ? Wiem że trudno być jasnowidzem bo wtedy kazdy byłby bogaty. Ale czy w tej chwili to jest już ta baza. Ten obóz. Czy jeszcze kilka zł zbierania ? Może te opowieści o 100 zł są przesadzone. Ale z tego co jest na pewno jeszcze urośnie.