• Pierwszy krok w dobrą stronę.... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    https://imgur.com/a/t3UzgaE
  • Re: Pierwszy krok w dobrą stronę.... Autor: ~Gdańszczanin [194.165.54.*]
    Formacja RGR budowana od 11 marca zrealizowana i według mnie jest to drugie ramię większej formacji RGR budowanej od 23 grudnia.  Ma to swoje negatywne konsekwencje, ponieważ oznacza zmianę trendu na spadkowy. Aby zanegować ten sygnał to kurs na dobre powinien wrócić ponad 62,50. Jeśli tak się stanie pierwszy opór widzę na 75-75,5. Taką mam analizę bieżącej sytuacji, a co zadecyduje rynek to czas pokaże.
  • Re: Pierwszy krok w dobrą stronę.... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Hmm....ja skłaniam się do koncepcji szerokiego podwójnego dna, a rzekome RGR w rzeczywistości jest tylko korektą spadkową po wybiciu z klina zniżkującego. Wykres rysuje trójkąt prostokątny, z którego powinno nastąpić wybicie górą......ostatnie dni to testowanie OPD na poziomie 55,5 przyspieszonej linii trendu. Zobaczymy...
  • Re: Pierwszy krok w dobrą stronę.... Autor: ~xiyk [31.164.142.*]
    A ja sie sklaniam do prekonania, ze cudak przygotowuje sie do zalozenia firmy,portalu czy tam czegos tam, na ktorym bedzie opylal
    gawiedzi prognozy z wykresikow...jak juz to robi kupa wrozbitow wg zasady " zarabiaj na skupie a nie na kopaniu ( zlota)" ciezka robote i ryzyko niech ponosza inni.
    cudak masz w ogole ten papier?
  • Re: Pierwszy krok w dobrą stronę.... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Jasne, że mam......najbardziej obiecujący papier na GPW.
  • Re: Pierwszy krok w dobrą stronę.... Autor: alicja1992 [188.146.173.*]
    I tak to właśnie jest, zbijanie kursu i potem jedno info które winduje spółkę. Zobaczymy gdzie dojedziemy. Ktoś mi kiedyś powiedzieć, że Prezes lubi pospekulować sam :)))
[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.