• Jutro -4% Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Długi okres bezinformacyjny.Miesiąc do kolejnego zawarcia aneksu nr 5 oraz do wynikow które są znane.Dzisiaj rozebrali sztucznie 0,65 licząc na to ze ktoś się na to nabierze i pojawi się kupno.Nikt się nie nabrał czyli na papierze będzie dalej marazm i dalsze zagrywki z tendencją obsuwy.
  • Re: Jutro -4% Autor: ~nawiedzony [46.205.206.*]
    A byles merytorycznym forumowiczem
    Stałeś sie trolem
    Sprzedaz akcji tak na Ciebie podziałala?
    Przeczytałem twój ostatni wpis "info , wyniki" i wycofuje sie z tezy ze jestes trolem
    Nie jestes nim , tylko " wajcha " ci sie przestawiła po sprzedazy
  • Re: Jutro -4% Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Połowe jesieni i całą zimę mieli na to by doprowadzić transakcje do końca.I co??Czasu zbrakło??Mija tydzień wiosny i dalej lecą w ch.Ja kupuje akcje pod zarobek a nie pod bezmyślne trzymanie.Może niech prezes się wypowie skoro sam mówił ze 1 kwartał to realny termin.Rafako tauron PKObp i inne banki rosły w tempie 2-cyfrowym a tu szambo ze wali na kilometr.Albo traktujemy akcjonariuszy poważnie albo robimy przedszkole.
  • Re: Jutro -4% Autor: ~Taaa [37.31.130.*]
    I gdzie te -4?
  • Re: Jutro -4% Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Co się odwlecze to nie uciecze.Obrót sztuczny i gigantyczne luki między zleceniami.To jest fikcja a nie wzrost.Tradycyjna podpucha.
  • Re: Jutro -4% Autor: ~Taaa [37.31.130.*]
    Póki co zaraz będzie plus 4 ty antywskazniku hehe
    Prawda jest taka ze po stronie zakupów nie ma prawie nikogo
    Jesli ktos kupuje to z ukrycia
    Jednym zleceniem sprzedajacego ( sternika) moze spasc w odchłań
    Ale to negatywny scenariusz
    Pokazuje sie na sprzedaży interesujaca dla sternika ilosc akcji, nastepuje szybkie kupno , kurs 4-5 % do gory a potem.....
    Jak widac na załaczonym obrazku
    Raz jeszcze nie ma popytu , ale i podazy nie ma , poza wyjatkami jak wczesniej napisałem
[x]
GETIN 0,18% 0,56 2025-12-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.