Długi okres bezinformacyjny.Miesiąc do kolejnego zawarcia aneksu nr 5 oraz do wynikow które są znane.Dzisiaj rozebrali sztucznie 0,65 licząc na to ze ktoś się na to nabierze i pojawi się kupno.Nikt się nie nabrał czyli na papierze będzie dalej marazm i dalsze zagrywki z tendencją obsuwy.
Przeczytałem twój ostatni wpis "info , wyniki" i wycofuje sie z tezy ze jestes trolem Nie jestes nim , tylko " wajcha " ci sie przestawiła po sprzedazy
Połowe jesieni i całą zimę mieli na to by doprowadzić transakcje do końca.I co??Czasu zbrakło??Mija tydzień wiosny i dalej lecą w ch.Ja kupuje akcje pod zarobek a nie pod bezmyślne trzymanie.Może niech prezes się wypowie skoro sam mówił ze 1 kwartał to realny termin.Rafako tauron PKObp i inne banki rosły w tempie 2-cyfrowym a tu szambo ze wali na kilometr.Albo traktujemy akcjonariuszy poważnie albo robimy przedszkole.
Prawda jest taka ze po stronie zakupów nie ma prawie nikogo Jesli ktos kupuje to z ukrycia Jednym zleceniem sprzedajacego ( sternika) moze spasc w odchłań Ale to negatywny scenariusz
Pokazuje sie na sprzedaży interesujaca dla sternika ilosc akcji, nastepuje szybkie kupno , kurs 4-5 % do gory a potem..... Jak widac na załaczonym obrazku Raz jeszcze nie ma popytu , ale i podazy nie ma , poza wyjatkami jak wczesniej napisałem