ludzie... na wszystko trzeba popychadła... jeden się pyta a czemu zniknęły zlecenia... bo ciężko samemu sprawdzić, taka generacja chyba niech ktoś mi powie bo ja nie wiem i mam 2 lewe rączki żeby samemu sprawdzić
teraz sprawa targów... jeśli rzeczywiście itd a przecież wystarczy sprawdzić sobie, podpowiem nowej generacji katalog wystawców na danym evencie
i tak, podpowiem dalej jest zgłoszony corey ... ale uwaga niedowiarki bo może się tylko zarejestrował ale nie przyjdzie :] hahaha tak samo jak podali komunikat espi, podali drugi komunikat espi z tym fantem, czyli przejęciem firmy, jakie następne kroki formalne zostały zrobione, ale ale a może to tylko ściema... tak piszecie trzeba uważać lepiej poobserwować i później najwyżej gonić króliczka
zresztą gołym okiem już widać, nawet po arkuszu czy po zleceniach że... jest coś na rzeczy
Coś Dżejkob ociąga się ze zwołaniem NWZA w związku z porozumieniem inwestycyjnym... hmm, przecież nie podano żadnych ram czasowych ani kar umownych w komunikacie, więc może to być za pół roku, za rok, a może wcale, a w tym czasie poupychają trochę kwita w ulicę, sprytne panie Dżejkob :)
tak czy siak to przełomowy monet dla spółki. Jak to ściema prezes lepiej niech ucieka z kraju a jak przejdzie to wreszcie ten kto przeszedł przez wszystkie lata ściemy zostanie nagrodzony. Od początku to scenariusz na film zobaczy czy z happy endem
Kupiłem w 2016 pod te super informacje do drukowania akcji, oddałem po 2x groszy tracąc z 50% za kilka dni kurs wystrzelił na 1,5zł w covid hossie.. Znowu mam kilka sztuk bo jeśli to nie jest kolejna ściema to ma szanse zbić szczyt, tak uważam.
Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Jest pod co zagrać. Cierpliwym też trzeba być bo będzie bardzo bujać. Zresztą cały czas nie może rosnąć bo jak ktoś chce tanio kupić to trzeba impulsowo kupować.
Ładną mają fotkę z targów z Jacobem, także wygląda na to że nie ściema. Wiadomo trzeba trzymać ręke na pulsie ale im więcej namacalnych dowodów będzie się pojawiało za każdym rame będą skokowe wzrosty wartości spółki. Życzę wszystkim ceny powyżej 1 pln.