Czemu ma służyć to dziecinne zagranie z wystawieniem na dogrywce 54tys akcji?Pewnie to ten sam dzieciak co wystawiał przed sesja żeby zrobić tko na 1 gr.Slabe to.
Niestety, wyszło na moje. To nie ustawa i nie wisienka na torcie. Bo jakby to byl taki kasek to by ktos go przejal. To gorący ziemniak i jutro będzie ewakuacja od rana.
O jezuuuu ile razy ja to już słyszałem. Poszło w 2 dni 60% w górę i trochę spadło pod naciskiem spekula i juz katastrofa. I dobrze im mniej leszcza bez akcji tym lepiej.
Dnia 2025-03-27 o godz. 17:09 ~Alfie napisał(a): > Niestety, wyszło na moje. To nie ustawa i nie wisienka na torcie. Bo jakby to byl taki kasek to by ktos go przejal. To gorący ziemniak i jutro będzie ewakuacja od rana.
niestety zgadzam sie z kolegą luka do testu , delfinio dobrze nagania ,nie nachalnie tylko kulturalnie
Słuchaj nie pasuje Ci spółka to nie musisz tu być. Przez 2 miesiace ciągle słyszałem ze jedzie na 30 gr I ze jestem głupi ze biorę po 0.93 0.95.Wiec swoje uwagi na temat naganiania pozostaw dla siebie. Puki co x dzisiejszego dnia ma 17tys na plus.
Kiedyś na pewno a czy w najbliższych dniach?.Są 2 aspekty.Pierwszy to to że fundusz się zamyka i powinni go rozliczyć z ncbir.Drugi to to że ncbir ma prawo głosu co do ceny końcowej .I teraz to czy czekać ze sprzedażą na lepszą ofertę czy sprzedawać pierwszemu chętnemu. Marka fixnip staje się mocno rozpoznawalna i wciąż prowadzone są testy w różnych klinikach.Teraz tez będzie sympozjum w Kanadzie i fixnip będzie tematem jednej prelekcji.