Tu będzie sypanie jakiego świat nie widział. Każdy kto ma pp czy akcji chce choć na zero wyjść z tego czegoś. Tyle naganiaczy bez jednego argumentu merytorycznego, sukcesu nie będzie.
Bo akcje z praw poboru nie są dopuszczone. Póki co wyludzona kasa od akcjonariuszy. Sam mam tego szajsu 10k i będę przeszczesliwy jak będę mógł to kiedykolwiek sprzedać po 50gr
Narcos jest w produkcji dopiero, tak piszę na stronie Movie. Jak go kiedyś skończą i wydadzą to ktoś może zarobi. Ale zanim to nastąpi sam będę dziadkiem.....
Cieszy mnie Wasze podejście negatywne do tematu. Wy gadajcie a ja pomalutku sobie cicho dobieram. Swoje wiem. A to, że nie dopuścili z PP to nie wyłudzenie, tylko sugeruje poczytać, kiedy dopuszczenie jest możliwe. Skoro nie wiecie to co tu robicie? I kolega Donito to też xiekawe zjawisko... po co kupowałeś swój mikro pakiecik skoro tak na nich jedziesz... kupuje się, gdy się w coś wierzy lub wie... Twojej logiki rozgryźć nie mogę.
Takich rzeczy nie wiedzieć, co ty tu robisz, tylko kapitał przynosisz?? Od czego masz głowę...? Aby szyję wykorzystać? :::))
Wszyscy będą prze szczęśliwi jak oddadzą akcje z pp, bo to zamrożenie kasy na zbyty długi już okres. Nie taka yła wówczas rozmowa. Gier nie skończyli, kasę przejedli/wyprowadzili i wymyślili nowy tytuł. Liczymy że będziesz odbierał po te 50 groszy. Będziesz miał dla siebie i rodziny i znajomych i sąsiadów. ...
Ja wiem tylko Ty raczej nie wiesz jak mogę nimi walić w rynek jeśli nie są dopuszczone a ty pisałeś że zaraz będą nimi sypać. Przemysł co piszesz a później komentuj.