Było ustawione na 82k akcji i TKO sieglo 2.10. Tylko że na pełnym arkuszu kupna było niespełna 30k akcji. Więc ktoś nieźle sidła zastawił. Może znów WASH TRAIDER . Na marginesie tylko dodam że z ostatniego zrzutu tych 10k część wpadła do mojego koszyka. A jeszcze spojzcie na prawą stronę pełnego arkusza :)...
To samo pomyślałem. Zawsze super inwestor espaniol pisze żeby kupować jak już sporo urosło. Zobaczymy czy jest w stanie wykazać jakim jest super inwestorem i podać spółki, w które podobno inwestuje i które zaraz będą rosnąć.
3RGames również sukcesywnie, pomalutku, pnie się do góry - z tych wszystkich ta z największym potencjałem/wzrostem do Czerwca/Lipca zobaczymy złotówkę może i więcej.
Sprawdzanie głębokości rynku. Ja to kiedyś praktykowałem aby spr ukryte kupno lub sprzedaż. Zazwyczaj nie ujawniałem pakietu. Tutaj może być to celowe.
Dnia 2025-03-28 o godz. 07:58 ~ZodiakalnyByk napisał(a): > Tylko czekam jak zachwile wielki i wspaniały Espaniol napiszę wam że uprawiacie czarna magię wieczorem przed poranną sesją.
Widzę, że mam fana, no cóż, nie mogę go zawieźć...