• Nie panikujcie Autor: ~Jadzia [91.94.17.*]
    Nie sprzedawajcie dzisiaj, w końcu ruszy do góry.
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~LESZCZ [37.47.214.*]
    Technicznie tak to wygląda połowa luki jako wsparcie. Jeszcze zamknięcie luki czyli spadek do ok 1.65 i potem ruch do 1.92 ale jeżeli spadnie poniżej 1.59 to raczej pozycja do zamknięcia.
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Jadzia [91.94.17.*]
    Wystarczy jedna pozytywna informacja na temat firmy o nowych kontraktach czy może nowych produktach, bo to też chyba jest rozważane i ta analiza techniczna nie będzie miała żadnego sensu. Wszystko tutaj się może zdarzyć.
    Aha czyli wisisz na haku i modlisz się o byle podbitkę żeby tylko zejść.
    Skąd takie wnioski? Jak ruszy tak jak się tego spodziewam to wychodzić nie będzie po co.
    A jakie masz podstawy do tego że ruszy bo .... szklana kula tak mówi czy zaklinasz wykres?
    W nosie mam wykres, przyjdą zamówienia to kurs ruszy, a może jakieś informacje o rozwoju firmy. Sytuacja jest sprzyjajaca dla tej firmy, będą środki na rozwój produkcji, oby firma dobrze wykorzystala ten czas.
    Czyli liczysz ze ruszy bo kupiłam akcje typowy dawca kapitału :) ustaw sobie stoplossa żeby nie wyzerować konta :)
    A ty już swoje akcje sprzedałeś i czekasz, żeby tanio odkupić?
    Dopiero kupiłem po 1.755 stop loss na 1.59.
    Zgodnie z AT tera może się pojawić rucho w kierunku 1.92 ale również spadek poniżej 1.60. GRA na giełdzie to szacowanie ryzyka zarobic możesz 1000% a stracić max 100%
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Obserwator [91.94.25.*]
    Rewelacji jak na razie nie ma
    O to chodzi żeby nie było rewolucja żeby słabe ręce oddały i wtedy może rozpocząć się ruch. Ale czy tak będzie zobaczymy.
    No i luka zamknięta jeżeli mamy rozpocząć ruch wzrostowy to z tego miejsca nie powinno już lecieć niżej jeśli będzie spadało poniżej 1.60. Ruch wzrostowy raczej nie tym razem.
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Chriss [195.117.154.*]
    Dnia 2025-03-27 o godz. 09:37 ~LESZCZ napisał(a):
    > No i luka zamknięta jeżeli mamy rozpocząć ruch wzrostowy to z tego miejsca nie powinno już lecieć niżej jeśli będzie spadało poniżej 1.60. Ruch wzrostowy raczej nie tym razem.

rozumiem ze na miesięcznym ;-)

Nie na dziennym. Miesięczny tuż masz bardziej silny ruch spadkowy. Jeżeli teraz będzie obrona poziomu luki to jest szansa są na atak 1.92 jeżeli padnie 1.60 to kierunek 1 zł.
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Chriss [195.117.154.*]
    Dnia 2025-03-27 o godz. 09:47 ~LESZCZ napisał(a):
    > Nie na dziennym. Miesięczny tuż masz bardziej silny ruch spadkowy. Jeżeli teraz będzie obrona poziomu luki to jest szansa są na atak 1.92 jeżeli padnie 1.60 to kierunek 1 zł.

dziękuję
    Jedynie zastanawia mnie brak informacji kto kupił te kilkanaście procent akcji które sprzedali insiderzy, bo nie możliwe żeby była to ulica.
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~pilot [109.199.72.*]
    spółdzielnia
    To teraz spółdzielni będzie szukała okazji do odsprzedania akcji komuś dalej :)
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Ola [5.173.21.*]
    Niech Kosiniak zamawia kamasze
    Kosiniak za bardzo zajęty jest teraz kampanią Hołowni, żeby się butami zajmować. Bardzo by chciał, żeby kolega zostal prezydentem, coś pewnie by mu potem załatwił.
  • Re: Nie panikujcie Autor: dominik1919 [80.51.64.*]
    Ruszy ale w dół!!! Mi się udało wyjść z tego kibla, 20k w plecy. Zastanawia mnie tylko czy naganiacze na wzrosty mogą spokojnie spać. Uczciwy człowiek inwestuje ciężko zarobione pieniądze a po tygodniu okazuje się, że to wszystko to jedna wielka ściema była by opchnąć akcje szaraczkom. I te wszystkie wywody, że nie kupuje się na górce, a kto wie gdzie jest górka? Kocioł na dole już czeka na tych wszystkich cwaniaczków.
    Ale myślisz, że ta firma nie zrobi nic, żeby skorzystać z bardzo dobrej koniunktury, przecież zamawiac u nich może cała Europa. Tacy glupi są faktycznie, że nie kiwną palcem, żeby firma skorzystała na zamówieniach dla wojska i innych służb? Może są tacy glupi, ale wtedy to faktycznie mamy pecha i daliśmy się nabrać.
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~pilot [109.199.72.*]
    a nie widzisz co się dzieje z tym gównem od paru lat ( wykres roczny ) była szansa ale ją spierd....i ot taki zarząd - średnia z 20 lat to około 3 do 3.5 złocisza i jak widzisz w porównaniu z innymi S.A. z tej branży to całkowita odwrotność
    Nie wyciągają wniosków żadnych? Może powinni innej kadry zarządzającej poszukać. Jeżeli w tej sytuacji jaka właśnie się wydarza, czyli dobra koniunktura i możliwości pozyskiwania finansowania, bo środku z KPI mają trafiać też do firm prywatnych, nie dadzą rady to już jazdy jie dadzą rady. Mosecwtedy sprzedadzą tą firmę komuś.
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Obserwator [91.94.25.*]
    Lubawa super się wspina do góry a my toniemy
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Ola [83.28.81.*]
    Ten zarząd miał okazję zdobyć kontrakty Woleli sprzedać swoje udziały za które kupią mokasyny i białe skarpetki Tacy to są właśnie milionerzy Ja im nie poniewierzyla zarządzaniem TOI Dlatego czekam na nowy zarząd i kontrakty
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Jadzia [91.94.12.*]
    No ale są szanse, żeby jakiś sensowny zarząd się pojawi wkrótce? Tamci zachowali się wyjątkowo źle, nie pomyśleli o firmie i akcjonariuszach. Chyba nie często się coś takiego zdarza.
  • Re: Nie panikujcie Autor: stachsgh [217.17.40.*]
    Oni nie panikują, mają krzepę
    https://www.youtube.com/watch?v=oVrdIXQ2g30
    Jak tam gotowi na ruch wzrostowy ?
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Obserwator [83.8.57.*]
    Człowieku tych wzrostów nie widać i bardzo mnie martwi że nie odzyskam swoich pieniędzy które zainwestowałam w akcje. Nie liczę już na nic dobrego
    A ile mas straty ?
  • Re: Nie panikujcie Autor: ~Obserwator [83.8.57.*]
    Na temat spółki piszą że dwaj akcjonariusze protektora wykorzystali skok notowań, a litewscy inwestorzy wycofali się vercomu czyli bardzo złe informacje
[x]
PROTEKTOR -1,54% 1,28 2026-03-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.