A ja już myślę ze tu sie nic nie liczy albo ze Heros Academy będzie hitem! Jak bo oni to tylko zrobili jako darmowa grę w przeglądarce z mikro płatnościami to by tak było. Takie gierki tego typu powinny być tak monetyzowane i o dziwo potrafią dużo zarabiać. Dużo więcej niż zrobić cene próg wejścia. Ja widziałem ludzi dorosłych co ładowali w jakieś głupie gry po 100-200zł miesiecznie a tam grafika jak na atari. A tylko dlatego pakowali kasę bo chca być lepsi niż inni chociaż widze ze oni przegrali życie. Ale w grze czują się kimś bo mają lepsze coś tam niż inni. Bo za to zapłacili.
Jak juju wyda te heros academy jako płatną grę to klapa ale jak by to przerobili na grę w przeglądarce z mikropłatnościami o ile prawo nie zabrania doić dzieciaków? Ale inni doją to czemu nie jujube?
A dzis to chyba nie jest problem przerobić grę z c++ czy innych jezyków na te przeglądarkowe. Bo sztuczna inteligencja wam przetłumaczy te kody gry. I macie grę przeglądarkową zamiast głupie gry płatnej jaki dzieciak wam zrobi przelew?
Gra dla dzieci musi być darmowa jak edukacja na niby. Monetyzacja z reklam w grze czy inne sposoby monetyzacji. Bo jak wyskoczycie 5zł za grę to nikt nie kupi.
Też tak uważam dziwię się że oni nie chcą pozostać przy strategiach tylko ładują się w jakieś bagno jak superheroes academy czy dziady przecież nie trzeba być jakimś znawcą żeby wydedukować ze to będą niewypały.Nielepiej robić realpolitics 4 dopracować ją zeby nie było lipy.
Patrząc na Jujubee okiem akcjonariuszy i kursu akcji to muszą mieć mocne infa w
Przed i po premierze DM o innych grach.Inaczej jak to jest w zwyczaju giełdowym pierwsze zrzutka przed premierą a niedobitki czyli ryzykanci zrzucą po premierze.Tam jakaś gra Space Inn jest w raporcie i może pójdą w kosmos.Jest jeszcze to narzędzie i może licencje ale temat zdezaktualizowany przez Sztuczną Inteligencję.Pozostałe gry nie utrzymają kursu.kursy nawet jeśli wzrośnie przed lub po DM.Jakiś program lub gra symulacyjno szkoleniowa na drona by się zdała lub info o wzięciu udziału w jakiś programie zbrojeniowym.Bo do tej pory ich przegląd opcji strategicznych i wykupienie produktów gropochodnych to kpina z graczy i akcjonariuszy
Masz rację przecież po taniości jakąś strategię z innego okresu niż współczesność by mogli a nie jakieś pupogierki, których nikt nie kupi. Ale mają przejść do nowych projektów pracownicy to może jakieś strategie ogłoszą?
Dziwne jest to że podobno czytają forum bankiera gdzie podrzucamy im pomysły na tacy a oni nadal idą w jakieś beznadziejne projekty do szuflady.Do tego myślą o udostępnianiu odpłatnie licencji na tworzenie gier strategicznych co jest ich przewagą nad konkurencją a jak zaczną ją sprzedawać na lewo i prawo to nawet w strategiach nie będą się liczyć.Gdyby po dark moon spółka miała na tapecie jakieś ciekawe projekty to byłbym skory zostać tutaj dłużej ale w obecnej sytuacji czekam do premiery dark moon i spadam z tej spółki bo dziady i superheroes academy nie wziosną notowań spółki na szczyty lecz będą gwożdziem do trumy, chyba że dark moon będzie takim gamechangerem że zarząd zacznie myśleć i zmieni plany wydawnicze i wymyśli coś sensownego ale to raczej marzenie sciętej głowy..
Zobaczymy co to za projekty będą robić po Dark Moon i Real 3. Są jeszcze Słowianie. Te Dziady itd to zlać tak jak piszesz. Mam nadzieje, że te nowe projekty to jakieś strategie.