tak będzie to nick Zwyklyleszcz-krytyk czyli ubrany leszcz który ekscytuje się jedną sesja i to przed zakończeniem 2h a jak spadnie to pójdzie do nory gdzie jego miesjce
Nie on będzie tworzył, jego mocodawcy mają jeszcze sporo do upychania.
Faktycznie chłopiec się ucieszył z +1% przez godzinę ale to trzeba docenić jak niewiele niektórym trzeba do szczęścia.
Dobrze że jest ktoś kto to również dostrzega ubrany leszcz ekscytuje się każdym wzrostem bo myśli że zaraz nowe ath tym czasem przychodzi nowa sesja i jest czerwo a leszcz w norze wymienia pampersa...
Cyt..Faktycznie chłopiec się ucieszył z +1% przez godzinę ale to trzeba docenić jak niewiele niektórym trzeba do szczęścia.k9n cyt...
Widzę ,że myślenie nie jest twoja najmocniejszą strona...tu nie chodzi o +2% ,tu jest walka o wybicie trendu,którego konsekwencją będzie kilkudziesięcio procentowy ruch na kursie
Dla ciebie też mam nowy nik
Ubrany leszcz się cieszy ze wzrostu o pół procenta. Z litości nie będę przypominał ile spadła perełka w ostatnich miesiącach i to przy mocno rosnącym rynku hehe :)
Ubrany leszcze się ekscytuje kursem 2h przed zamkiem a dziś czerwo i to solidne więc wracać do nory pomarzyć sobie o nowym ath i 1000 kurs ubrany leszczu
Daltony coraz bardziej agresywne,złość narasta wraz z oddalaniem się od ich 140 a wcześniej trąbili przecież o 87...już czuję ich furie przy 300,nie mówiąc o 500...
Wujaszek cyt..Ubrany leszcze się ekscytuje kursem 2h przed zamkiem a dziś czerwo i to solidne więc wracać do nory pomarzyć sobie o nowym ath i 1000 kurs
ubrany leszczu...kon.cyt
Nie no litości, od dwóch miesięcy piszesz o nowym ath a teraz gdy wzrosło 3% piszesz ze milczenie złotem.
Niewiarygodne przewartościowanie swojego ego.
Adam nadal nie rozumiesz o co tu chodzi o 3% tylko o wyjście z kanału góra które umożliwi nowe szczyty i ATH...ale ty w swojej frustracji nie dostrzegasz tego tylko czepiasz się słówek.Masz już ten nowy nik na 300? Byłeś Ja ,Adam teraz Fakt,a co przy 300? Zdradzisz czy każesz nam poczekać?
+900% SNK, +300% XTB, +100% MDG, +110%INM, +220% DAT, i kilka spektakularnych zakupów pod odbicie rynku, nie będę się rozpisywał i innych moich spółach w portfelu o niższych stopach zwrotu, ale wiem że tylko cierpliwi zostaną sowicie wynagrodzeni