Podejdzie w tym tygodniu do 10 złotych nie ma bata, futy w stanach wykończyły nasz rynek. Klasyczne, przy okazji wyleszczenie i noże na waripexie na 10,34 pozytywnie zadziałają na papier. W tym tygodniu 10 zeta !!!. Wrcócę do postu, jak scenariusz się spełni. Pozdrawiam.
jak odbijemy to od razu na 16 zł........w międzyczasie przewidziana lekka korekta w locie......../ nie licz ,że zdążysz odkupić taniej / ..kto sprzeda----to pa ,pa :)
Puls Biznesu, pb.pl,14.08.2009 10:02
Polska chce stać się liderem turystyki biznesowej w Europie Środkowej i Wschodniej. I tak się reklamuje w telewizjach zagranicznych — poprzez spoty Fundacji Warsaw Destination Alliance.
— Zmuszone do oszczędzania korporacje międzynarodowe szukają teraz tańszych ośrodków konferencyjnych i eventowych, co jest szansą dla rodzimych hoteli. Nadal problemem jest baza lokalowa. Jednak i w tej dziedzinie nadrabiamy zaległości do państw zachodnich (inwestycje związane z EURO 2012). Prawie każdy nowy hotel ma dziś nie tylko sale konferencyjne, ale całe, wydzielone centra kongresowe.
pchamy chlopaki.........wyżej!!!! leszcze DT już sie wysypały! do roboty! 16 zł z palcem w du................ pusto do 16 zł !!! korekta w locie i dalej jazda!
nie poprawni optymiści jak by miała być dobra informacja to by ją dawno podali kto się nie chce chwalić dobrymi wieściami jak jest zła to zwlekają nie ukrywam że cały mój portfel to akcje warimpexu więc lecimy razem dla mnie to jest zakup na 3 lata minimum wiec tylko jest obserwatorem kupiłem po 8,6 pozdrawiam nie rozumiem tej spółki
dla mnie ta spółka jest niedowartościowana przynajmniej przy tym poziomie giełdy 200 % ale to chyba tylko dla mnie i nielicznych zobaczymy za 3 lata ile bedzie stała pozdrawiam kupujących