Przecież oni zrobią to samo co z SGW3 po zmianach i wykonaniu tego co już mieli okroili i poprawili projekt i wyszło udane SGWC. Teraz wykorzystają załatany LOTF i obciętą zawartość i mają grę o wiele wcześniej niż wszyscy myślą.
Prawda, do tego obecny LOTF się ładnie sprzeda. Ciekawi mnie trailer, kiedy wypuszcza i jaka historię napiszą pod nową grę. I niech dopracują wszystko bo końcówka 2023 była tak marna i denna że aż pies wyszedł z pokoju.
Będzie ciężko powtórzyć ten sukces. Danzig zrobił kawał dobrej roboty. Może tym razm KAT? Np.: Diabelski dom cz. II - "daję Ci właściwy klucz, diabelskiego domu skarb..." Mogłoby chwycić dla polskiej części graczy. Podrzućcie pomysł Panu Markowi. Zrobiłbym to osobiście, ale Pan Marek mnie zbanował na X.
Icek pieniądz lubi ciszę, a twoje kłapanie jadaczką i naganianie wywołuje odwrotny efekt. Zastanawiam się czy jesteś inteligentny inaczej czy może robisz to celowo, aby trzymać kurs jak najdłużej na niskim poziomie.
Marzenie ściętej głowy. Nie ma do tego podstaw, w branży Marek nie jest brany na poważnie. Sam jestem umoczony w akcje, na moje szczęście na coraz mniejszym minusie więc, gdy tylko nadarzy się dogodna okazja dam drapaka. Nie mniej jednak życzę wam sukcesów, może chociaż tym razem złotousty dowiezie coś do końca.