i zmniejszyć stratę tych samych akcji które QUERCUS wydmuchał z 20 groszy na 2 zł a ma papiera dość i po ostatniej emisji poniżej 5% więc nawet nie poinformuje jak wyjdzie. Wszystko co powyżej 20 groszy teraz to czysty zysk QUERCUSA
przecież oni kupowali akcje po 20 groszy więc o jakiej stracie mówisz?? Może dokupili jak pompowali na 2 zł ale to wskazuje że mają średnią zakupu bardzo niska i dalej czysty zysk przy obecnym kursie.
poza tym latwiej cos sprzedac, jak ludzie walcza zeby kupic pkc, niz jak kazdy wywala... Podbic tu mozna bardzo latwe i napedzic kupujacych, zobacz jakie ruchy byly wczoraj przy tak niskich obrotach... ja wiem, ze tu na forum dla wielu milion zlotych to cos nieosiagalnego, ale to sa grosze, a przy takim obrocie wczoraj zjechali najpierw na 60gr a potem wrocili pod 2zl..
a czy pamiętasz przy jakim poziomie było scalenie na GPW bo ja doskonale. Z 20 groszy pojechali sztucznie z kursem na 2 zł i zeszli póżniej do 80 groszy i przy tym poziomie zrobili scalenie. Jak dobrze przeanalizujesz to zrozumiesz jaką niską średnią mają i że cały czas mają zysk a 60 groszy do których zjechali to może być ich średnia zakupowa akcji.
dobra nie bede sie sprzeczac, nie analizuje az tak historii tej spolki i nie chce tu wchodzic, natomiast widze jakie wzrosty/spadki mozna robic przy maly obrotach... uwazam, ze zrobia podbitke, ale to moje zdanie - jak pisalem kupowac tego nie mam zamiaru, bo nie lubie takiego ryzyka, natomiast dziwi mnie, ze tu na forum (ale tez i na innych spolkach w takich sytuacjach), akcjonariusze wola lamentowac na forach zamiast reagowac... Ludzie kupuja akcje i nie maja pojecia, ze za tym ida tez konkretne prawa jakie maja..