dobrze wiesz ze to dlatego ze czekaja na dane z ameryki - sam zobaczysz jak tu ruszy zaraz po spadkach w ameryce, a ponadto wiadomo ze bedzie ugoda :D:D:D
Coś jest na rzeczy bo 5-ciu cwaniaków wchodzi i wychodzi przed dogrywką wtenczas spada na 0.34 a więc skupują i tak znów powtórka przy tym pilnując aby dzisiaj nie było 0.35. Po stronie sprzedającej wystawiona jest mniej więcej taka sama ilość akcji co po stronie kupującej z tym że sprzedających jest 15-20 a kupujacych ciągle 5-ciu.
Dnia 2009-08-17 o godz. 13:15 ~RedFox napisał(a):
> A niby skąd wiadomo, że będzie ugoda??
Coś jest na rzeczy bo 5-ciu cwaniaków wchodzi i wychodzi przed dogrywką wtenczas spada na 0.34 a więc skupują i tak znów powtórka przy tym pilnując aby dzisiaj nie było 0.35. Po stronie sprzedającej wystawiona jest mniej więcej taka sama ilość akcji co po stronie kupującej z tym że sprzedających jest 15-20 a kupujacych ciągle 5-ciu.
na razie cisza przed burza....bardzo podejrzanie to wyglada,ktos wyraźnie pilnuje kursu przy małym trendzie zwyzkowym,wg mnie bardzo prawdopodobny jest scenariusz jaki byl na vistuli tj cisza cisza a jak sie tylko pojawily pierwsze info o fortis banku to 3 dni z rzędu odpalu po +30%.....tu moze byc podobnie.....
Było info że akcje po wycofaniu z obrotu będą wydawane na papierze formatu A1 (594 mm x 840 mm) ktoś przeliczył, że 0,49896 m kw. tapety nie kupi w cenie 35gr i z tego to całe zamieszanie. Wzór orginalny:P
Pozdrawiam Tapeciarzy
Ps. Jestem ciekaw rozstrzygnięcia tej świetnej sytuacji. Może utrą nosa ludzią zachłannym (np. mnie kupiłem po 10gr i dawno mógłbym wyjść z 200% zarobku). Krosno posiadają teraz ludzie, którym nie zależy na kapitale, który zainwestowali, trudno będzie wytargać akcje od takich ja jak poniżej pewnych progów 0,50; 0,70; 1,2zł. A całkiem to nie wiem czy się pozbędę.
Jeszcze raz pozdrawiam
Skąd przekonanie ze pod koniec tygodnia będzie pozytywne info?I co to znaczy 'pozytywne"?.Spółka funkcjonuje, ma zamówień w bród, płaci na bieżąco zobowiązania,teraz trwa remont jednego z agregatow szklarskich. I to są pozytywne infa dla pracowników i wierzycieli którzy mają nadzieję na odzyskanie kasy przesranej przez właścicieli czyli akcjonariuszy.Bo to w końcu spółka akcyjna.Słusznie więc sąd odebrał majątek właścicielom i oddal pod zarząd syndykowi który teraz prowadzi przedsiębiorstwo a wkrotce zapewne korzystnie sprzeda.A kcjonariusze mogą więc skladać zlecenia na tapetowanie ścian u mnie tapeciarza.Radzę się pośpieszyć bo kolejka będzie duża.
chcialem napisac cos merytorycznego ale jak tak czytam te wszystkie inne podtematy na forum krosna to az zal d**e sciska jak sie patrzy ilu sie ostatnio naganiaczy na spadki pojawilo co to pierdziela z gory na dol o tapetowaniu widocznie maja juz w tym jakies doswiadczenie i chca to z siebie wyrzucic na forum bo juz nawet rodzina ma dosc ich pierd**nia), nic merytorycznego nie napisza tylko mysla ze jak zaloza dla jaj temat"krosno wycofane z gieldy itp" to ludzie masowo zaczna wywalac akcje zeby mogli za poldarmo od nich odkupic:D.....zenada;/.....a wracajac do spolki to krosno faktycznie jest powolutku zbierane,jeszcze nie wiadomo dlaczego ale juz niedlugo sie chyba wyjasni,pozdr)