A kurs ani drgnął, nawet z marżą 5% - te 25 mln by inne firmy pchneły na widły od razu a tutaj :) uśmiech ciśnie mi się na usta co miłem tego 17 kilo po 11,6 i powoli wychodzę co to mrożenie kapitału mnie lekko już mierzić zaczyna, pozdrawiam
Dnia 2025-03-25 o godz. 15:27 ~nolke napisał(a): > A kurs ani drgnął, nawet z marżą 5% - te 25 mln by inne firmy pchneły na widły od razu a tutaj :) uśmiech ciśnie mi się na usta co miłem tego 17 kilo po 11,6 i powoli wychodzę co to mrożenie kapitału mnie lekko już mierzić zaczyna, pozdrawiam
Ja zredukowane 50% wkładałem w Atrem i Newag. Kasa lepiej pracuje.
Tu czekamy na mityczny wzrost a przed nami wyniki Q4 słabe. Czy spadnie oby nie. Mam jeszcze 1000 sztuk
Gaming Factory może zaliczyć taki rajd , jak nigdyś Mirbud - gdy startował. Premiera gdy 21 maja czyli za nie całe 2 miesiące. Ponad 700.000 zapisów na Wishlist , kapitalizacja 60mln. Nie ustalono jeszcze ceny gry , możliwe że będzie to pomiędzy 30 a 35 usd. A Mirbud? Mirbud teraz jest pewny, mocny , bezpieczny i dużo lepszy niż lokata.
O Verso nie „przelatował” swojego trolowania w głowę i sam sobie odpowiedział xD
„Mityczny wzrost”. Więc powiem ci że mityczny wzrost się odbył. Z 1 zł na 14 zł. Gdy wielu wyceniało Mirbud na 12 zł a stał po 3-4 zł w 2022 też pojawiały się wpisy tego typu. Dziś wielu mówi o cenie 30+..40+ i tam dotrze kurs. Już mamy potężne niedoszacowanie. Spokojnie czekamy na dalesze wzrosty i bonus za koniec konfliktu.
Fundusze nie wchodziły by zarobić kilka zł a kilkadziesiąt. Jednak niech ci co minusuja informacje o kontrakcie za ponad pół mld zł wypisują sobie co chcą.